Whisky og jeg var inviteret til varme hveder St. Bededags aften hos ældstesønnen…
..og hans fødselsdag blev fejret med ½ leverpostej blandet i hans sædvanlige tørfoder – det var guf!!
Så han var stopmæt, da vi andre satte os til bordet for at spise “varme hveder” –
med en overdådighed af pålæg! – en tradition helt fra mit barndomshjem, hvor mine forældre først lukkede butikken kl. 20, fordi det var helligdag næste dag, og så fik vi først aftensmad, som denne aften var te og varme hveder med pålæg, som vi 4 døtre kunne gøre klar, efterhånden som vi blev gamle nok til det.
Den tradition har vi videreført, selv om der ikke mere er nogen butik! Og nu er det mine børn, der stadig holder den i hævd. Jeg tror måske nok, at “Lola” (børnenes Mormor fra Filippinerne, som er på besøg) synes, det er en lidt mærkelig madskik, hun er jo vant til ris til næsten alle måltider.
Men hyggeligt var det!