Dyner i ørerne og hæs som en krage

Det var fint, at jeg fik en hurtig tid hos min læge her til morgen, så han kunne give mig et tjek for min hæshed igennem lang tid og se, om der var forbindelse med de “propper”, jeg har haft i begge ører de sidste dage. Det er rigtig irriterende, for det virker som jeg har et par dyner, lyden skal trænge igennem!

Det viste sig dog, som jeg havde forventet, at være ørevoks i mine ret snævre øregange. Han ville gerne have skyllet dem, men det får jeg det så dårligt af, at det hele snurrer rundt. Min forrige læge gjorde det, når det var nødvendigt, og den sidste gang måtte jeg have Søren med for at holde mig i hånden! (og jeg skal hilse og sige, at jeg ikke er pivet). Så det overlader han til øre- næse- hals-lægen, som han henviste mig til for en undersøgelse af, hvad den langvarige hæshed kommer af.

Men han gav mig et grundigt tjek for evt. struma og lyttede på hjerte og lunger, som var helt fint, så det er rart nok at vide.

Nu håber jeg, at det ikke tager så mange dage, før jeg kan komme til, og indtil da må jeg sige “Hva’behar?”, når jeg ikke kan høre, hvad man siger til mig!

2 tanker om "Dyner i ørerne og hæs som en krage"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *