De sødeste "Bamsetæpper" til de sødeste tvillinger!

I dag har tvillingepigerne Emma og Lærke på 11 måneder fået deres “Bamsetæpper”…

… som jeg håber, de får gavn og glæde af. Tæpperne er ens, men i delvis forskellige stoffer, som er fra HANNE’s, fra Den Lille Lade og fra Postgården i Hjørring

Stofferne i det ene er i “kolde” pink og lilla farver..

..og i det andet i “varme” røde og orange farver.

Det svagt lyserøde som baggrund for bamserne, den blå med sommerfugle og mariehøns, samt den lyslilla lukkekant går igen på begge.

De har begge bagside af pastelfarvet fleece, som også er forskellige, og så er der mellemfor af tynd volumenvlies. Det giver lidt mere fylde og fasthed, end hvis man kun bruger fleece. Men fleece er jo lækker blød til børn, jeg hørte om et barn, som syntes, at det var bedst, når tæppet “ikke skulle varmes op” = når der var fleece på bagsiden – meget rammende!

Bamsefiguren er en gammel klassiker, som mange har brugt, jeg ved ikke, hvor den kommer fra, men jeg sender gerne en kopi, hvis man mailer til mig på hanne @ kludekoner.dk (fjern mellemrum), jeg har den i 3 str., denne er den største. Den kan også sys som bamse og stoppes ud.

Designet med striberne af forskelligt stof udenom bamsen er Else-Marie’s (non-blogger), som jeg syr sammen med på Søndergården. Da jeg så dette tæppe, som Else-Marie har syet, gemte jeg idéen til næste gang, jeg ville sy babytæpper!

2 tanker om "De sødeste "Bamsetæpper" til de sødeste tvillinger!"

  1. Sikke nogle flotte tæpper, og dejlige unger. Jeg kan godt lide at du har broderet ansigtet, det giver et mere leven udtryk.( og knapper kan spises)
    Mvh Lone Morsing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *