Lækre Möebius tørklæder til pigerne

Jeg har haft rigtig travlt med rundpindene her før jul, men kunne jo ikke vise det, fordi det var julegaver! De 3 af mine 4 “piger” = datteren, den ene svigerdatter og sønnedatteren fik alle et Möebius tørklæde i julegave. Alle strikket på meeeget lang rundpind, nr 5 el 6 og med 440 masker, strikket inde fra midten.

Christinas Möebius er strikket af Natural Dye Studio håndfarvet Alpacca/Merion, utroligt blødt og lækkert.

Leonors er strikket i håndfarvet Manos Silk Blend fra Katrinelund. Det er virkelig lækkert og blødt. 

Og Helles er strikket i Natural Dye Studio Blue Faced Leister Wool, som er en anelse tykkere garn end de andre 2, men også meget blødt og lækkert.

HER er mere om fremgangsmåden ved at strikke en Möebius:

 

8 tanker om "Lækre Möebius tørklæder til pigerne"

  1. Hej Flittige Hanne
    Hvor er de flotte, det skal jeg ha lært en gang. Jeg er faldet i Annette`s “Strik naturligvis”, hun har lavet nogle halstørklæder som er meget spændende at strikke.
    Hilsen og “Godt Nytår” !!!!!!!!!!
    Mona

  2. Hej Hanne
    Hold op de er flotte, jeg er meget interesseret i hvor meget garn der er gået til disse flotte Möebius. Har været inde og kigge på garn idag i Århus, men så kom jeg jo lige i tanke om hvor meget garn der går til. så jeg måtte hellere vente til jeg vidste dette.
    Godt nytår
    Hilsen
    Lisbeth Schwartz

  3. Lisbeth, det afhænger lidt af hvert enkelt garn. Det orange/grønne er lidt kraftigere garn end de andre, der er brugt knap 300 gram. Det lille/grå er bredere, men det er tyndere garn, der er brugt ca 175 gram, og det pink er ikke så bredt, der er brugt ca 150 gram.
    Det blå: http://www.syenlap.dk/?p=13401 er meget langt, der er 330/660 masker slået op, der er brugt 300 gram af det samme tynde garn, som jeg har brugt til det lille/grå. Jeg håber, du kan finde ud af det. Efter min mening skal garnet ikke være for tyndt, det kunne også godt strikkes med dobbelt garn. Min datter er ved at strikke af 1 tråd shetlandsuld og 1 trå tynd cashmere, det bliver fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *