12 tanker om "Min Give-Away 2011"

  1. Hej Hanne
    Hvor finder jeg opskriften på den skønne Möebius, for sådan en kunne jeg vældig godt tænke mig at strikke til mig selv i denne vinterkulde, vi nu har fået.
    Hilsen
    Elsebeth

  2. Elsebeth prøv at se dette indlæg om flere Möebius tørklæder, jeg har strikket http://www.syenlap.dk/?p=13557. Og følg så de links, jeg har lagt ind, så får du både vejledning og hjælp til opslagning. Det er opslagningen, der er speciel, resten går helt af sig selv!
    Den sidste, jeg har lavet (give-away) er strikket i lidt tykkere garn end de andre, og den er strikket som 1 omgang ret og 1 omgang vrang – dvs sige, jeg strikker ikke vrang, men vender efter hver omgang og strikket tilbage i ret. For at “lukke hullet” efter hver vending, samler jeg en maske op og strikker sammen med første maske.

  3. Hej igen Hanne
    Nu har jeg studeret, hvordan en Möebius strikkes – spændende.
    Meningen er jeg vil bruge 4 tr. strømpegarn mon det går? som jeg forstår det skal der bruges lidt tykkere pinde end normalt – ikke? vil det være bedre med 6 tr. strømpegarn? Nu skal jeg nok holde inde med flere spørgsmål – indtil videre 🙂 På forhånd tak.
    Mange hilsner fra
    Elsebeth

  4. Elsebeth – spørg du bare! Du kan godt bruge 4-trådet strømpegarn, så bliver den let, og jeg ville bruge pind 3 / 3½. Med 6-trådet bliver den mere fyldig, og der kan du bruge pind 4 el 4½. Alle dem, jeg har strikket, er mindst svarende til 6-trådet strømpegarn, el. kraftigere, og jeg er helt oppe på pind 6 til den, jeg lige har strikket med Filz-garn.
    Hvus du strikker med 4-tr. strømpegarn, skal du nok slå flere masker op, f.eks. 330 (660 ialt).

    • Mange tak for svaret, jeg vil prøve med 6 tr. strømpegarn på p. 4½. Glæder mig til at komme igang.
      Hilsen Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *