Nu kan hun strikke på 4 pinde

Jeg tænkte det nok! Hun er altså en strikker – Christina. Jeg lærte hende at strikke, da hun var 6 år, og siden da har hun altid gerne ville strikke, når hun er her. Hun har strikket både halstørklæde, pulsvarmere og en vest til sig selv, og i skolen er håndarbejdslærerinden meget imponeret over, hvor fint hun strikker.

Og nu kan hun også strikke på 4 pinde. Jeg viste det én gang, slog op for hende, fordelte maskerne på 3 pinde og gav hende pindene i hænderne, og så gjorde hun det bare!

Tungen lige i munden – men det går fint.

Hun ville jo gerne selv strikke armringe til pulsvarmere ligesom jeg, og hun valgte selv farverne blandt mine rester af lammeuld og shetlandsuld.

2 ringe har hun strikket nu, så vil hun gerne holde en pause og “skype” med fætteren.

De spiller på computeren og snakker over Skype. I morgen rejser Christian hjem for at passe sit job med at bringe reklamer ud, og næsten samtidig ankommer fætter Ebbe med toget fra Fredericia, så skal de 2 “små” i familien hygge sig sammen et par dage.

Og jeg skal ellers love for, at jeg får feriebørn i denne vinterferie, for på fredag kommer lille Victor på besøg nogle dage sammen med sine forældre. DET glæder jeg mig til. Nu er han en måned, er begyndt at tage på og trives godt. Og hans Far har stadig barselorlov (4 uger – det er flot!), så det skal udnyttes. Åh, jeg glæder mig til at holde ham!

 

En tanke om "Nu kan hun strikke på 4 pinde"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *