Nu er han træt – men han har det godt

Det var en dejlig formiddagstur i det skønne friske solskinsvejr. De fleste hverdage, når vi går formiddagsturen ned til søen, møder vi ikke andre med hund. Men i dag var vi heldige. Ikke bare mødte vi 3 søde unge piger, den ene med hund, men hunden måtte og ville også gerne lege med Whisky.

Det er en halvvoksen blandingshund, 2/3 str. af Whisky, vi har mødt den før, da den var mindre, og den er ikke bange for ham, som mange andre mindre hunde pga hans størrelse. Denne her er bl.a. schæfer og måske labrador el. flatcoated retriever?

Whisky er i snor, indtil vi kommer ned på den åbne eng ned mod søen, og jeg slipper ham kun, hvis der ikke er andre, eller hvis det er nogen, vi kender. “Nala” blev også sluppet løs, den unge ejer ved godt, at Whisky ikke gør hendes hund noget, og det ser så sjovt ud:

Whisky lægger sig ned på maven og ser meget “farlig” ud med let løftet, fremadstrakt hoved – på spring. Den lille kredser logrende omkring ham, lidt på afstand først, men så kommer de begge på benene, og så går den vilde jagt. Whisky kan slet ikke følge med den unge, vævre hund, men Nala vil jo også gerne lege, så de kommer hurtigt i nærkontakt og leger “kamp” – helt tydeligt uden truende adfærd. Nala tumler rundt med et lille piv engang imellem, men vi var enige om, at det bare var for at fortælle Whisky, at hun er den lille!

Da vi efterhånden kom ned til søen, fortsatte Whisky lidt ud i søen, og Nala var ikke længe om at følge efter. Da Nalas ejer kastede en lille pind, så jeg det helt utrolige, at Whisky lod den unge hund tage pinden! Han vil ellers styrte efter den og snuppe den – men nej, Nala fik lov!

Så nu er han dejligt træt og har haft en god oplevelse. Der kom 2 par med hver deres mindre hunde i snor, og for nu ikke at risikere noget, satte jeg også snor på Whisky, inden vi gik hjemad. Jeg kunne se på dem, at de var nervøse for den store hund. Og han havde også leget nok. Så det var en god tur.

Og maven har det åbenbart godt nok og har været i ro siden han fik medicin i går eftermiddags.

Eftermiddagen skal gå med at montere det sidste tæppe fra Karens hånd – hun er allerede godt i gang med det næste!

2 tanker om "Nu er han træt – men han har det godt"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *