En LUFO

En LUFO? Ja, en UFO er et UFuldendt Objekt (el. UnFinished Object), og jeg er som bekendt med i et projekt 12under12under2012, hvor man hver måned gør en UFO færdig – den blir en FO!

Eva, som styrer dette projekt, hvor jeg siden starten 1. januar 2011 har fået en UFO færdig hver måned, har nu opfundet et nyt begreb = LUFO Langtids UFuldendt Objekt! Nemlig noget, der er for stort til, at man kan få det færdig i løbet af en måned.

Det vil jeg gerne være med til. Så jeg har fundet en MEGET gammel sag frem:

En norsk sweater i noget utroligt lækkert garn “Kerteminde-uld”.

Opskrift i Hjemmet i (hold nu fast) 1988!

Jeg kan huske, at min mor var med til at vælge, at jeg ville strikke den, og jeg sendte bud efter original garnet gennem Hjemmet, det kostede 338 kr (det var meget dengang!).

Jeg ved ikke, hvorfor den ikke blev færdig – jeg tror, jeg havde for meget om ørerne dengang med arbejde, 3 børn, spejderarbejde osv.

Men nu skal den blive færdig. Jeg har målt på en anden gammel sweater fra omkring samme tid, som jeg stadig kan passe, og den er ikke for lille, som jeg var bange for. Det er sådan nogle kønne farver, billedet viser det ikke rigtigt.

Det er altså godt med sådan et “spark” til at holde én til at forfølge et mål.

2 tanker om "En LUFO"

  1. Hej Hanne
    Jeg blev ringet op af min søster og hun var ved at snuble over ordene da hun skulle fortælle mig, hvad hun havde fundet. Den her trøje har jeg nemlig en gang lavet sammen med min mor og søster og det er virkelig en lækker trøje. Der skete desværre det, at den blev vasket forkert og blev meget lille. Siden har jeg ledt med lys og lygte efter et mønster til den. Jeg har stadigvæk garnrester liggende fra trøjen… sammen men en masse ufo’er 😉 Er det muligt at jeg kan få en kopi af opskriften.
    Venlig hilsen
    Britta Wiberg Pedersen, Frederikshavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *