Utroligt – men sandt..

..jeg købte næsten ingenting på Håndarbejdsmessen i Lillebæltshallerne! Det var altså ikke, fordi der ikke var noget at købe, men fordi jeg ikke ville!

Det er en flot håndarbejdsmesse. Der er bemærkelsesværdigt overvejende strik, utroligt mange garnbutikker med masser af fristende modeller og dejligt garn. Men så sandelig også patchworkbutikker med et flot udvalg. Og så er der alt muligt andet: filt, smykker, kniplerier, bøger, flere store symaskinebutikker med forskellige mærker mm.

Nu har jeg jo lige været i Faxe, hvor jeg købte lidt hos HANNEs, og jeg har bare SÅ meget stof, så jeg undlod nærmest at kigge på stoffer, for ikke at blive fristet. Og jeg har også flere strikkeprojekter på bedding – men derfor kan man jo godt nyde at se på det hele – og det gjorde jeg.

Hos “Tante Grøn” (dejlig butik) fristede Hanne Falkenbergs nye poncho Viva, men jeg har planer om (og garn til)  at strikke en anden, enklere poncho. Ponchoer i flere udgaver er åbenbart populære, for jeg så en del forskellige. Derimod faldt jeg for disse søde bukser og købte et kit i blå/turkis/grøn, så jeg kan strikke dem til Victor.

Jeg elsker jo japansk foldeteknik, og denne taske med sekskanter fra Bankegården, Hårby, vil jeg sy med en lidt anden, mere rund bund.

Og så fandt jeg endelig efter flere års søgning øreclips, der passer til min turkis halskæde, som min svigermor gav mig, før hun døde – hendes egen, som hun syntes, jeg skulle have, mens hendes 2 døtre fik 2 andre halskæder. Der var øreclips til, næsten magen til disse, som er i forgyldt sterlingsølv, men den ene af dem blev væk for mange år siden. Butikken havde mange gamle smykker, nærmest antikviteter, det kan jeg rigtig godt lide. Så dem er jeg meget glad for!

Det var mine indkøb – fantastisk, at jeg kunne være så tilbageholdende!

Til gengæld fik jeg solgt hele 7 puttetæppemønstre! Jeg har før oplevet, at nogen spørger efter dem, så jeg havde taget nogle med i tasken for en sikkerheds skyld. Det er da sjovt, at nogen kommer løbende efter mig, fordi de gerne vil være med til at støtte Projekt Puttetæpper. Der var også afleveret 2 færdige blokke til Grethe.

Og det aller bedste var den lille snak, jeg fik med en mormor til en pige, der lige har været på Fjordmark og har haft det så godt, har tabt 13 kg og lært at takle mobning! Hun var der til jul og fik et puttetæppe i julegave som én af de første på Fjordmark, der fik et tæppe, og hun var meget, meget glad for det og fortalte om en stor dreng, der var så glad, at han havde tårer i øjnene af glæde over sit tæppe! Det er dejligt at høre.

 

4 tanker om "Utroligt – men sandt.."

  1. Hej Hanne.
    Jeg var også i lillebælthallerne, der var rigtig meget, jeg måtte også styre mig, der skal jo også laves noget af lageret.
    kh fra Laila

  2. Ærgerligt, vi ikke mødtes, Laila, det kunne have været hyggeligt, og jeg var jo alene, så vi kunne have fået en kop kaffe sammen.

  3. Jeg har også været i Middelfart. Jeg styrede også mine indkøb, du ved det der med lageret osv. Mine børnebørn er ikke så store, men trods alt for store til de fine bukser fra tante grøn, ellers var de helt sikkert røget på indkøbslisten, derimod havde samme Tante Grøn en pigekjole (se min blog) den er kommet på to do listen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *