Det hævner sig

ØV, jeg har ondt i fødderne og muskler i ben og ryg efter at “trisse” rundt på Håndarbejdsmessen i går. Det er faktisk mere anstrengende at gå med små skridt end at gå i rask tempo – for mig i hvert fald – og efterfølgende var jeg på et lille besøg hos datteren, hvor jeg ikke bare kæler og tumler med kærlige “Bodil”, som blir så glad, når mormor kommer på besøg, men også med en flok “tibbere” mere, som kom på besøg i haven sammen med et lille “plejebarn” en lille, frygtsom Shih tzu, som meget gerne ville op på arm! Dvs 4 glade Tibetanske Terriere, som larmende styrtede rundt mellem hinanden og så den lille, som ikke rigtig turde være med, men søgte menneskelig beskyttelse. De skulle allesammen kæles for, det var sjovt, men det er jeg jo ikke vant til.

Så var det dejligt at komme hjem til en tålmodig stor hund, som er så utroligt dygtig til at være alene hjemme! Det har været en urolig uge, hvor jeg har været væk i kortere eller (meget) længere tid hver dag, så nu slapper vi af i dag, og det er tydeligt, at Whisky holder sig tæt på mig.

Jeg skal også have kigget på nogle ting, jeg er blevet bedt om at sy (udover det, jeg har gang i), nemlig en kravlegårdsmadras til Victor, hvis nye kravlegård er mindre end hans puttetæppe, og jeg har heldigvis et stykke top-madras-quilt, som jeg også vil bruge til sengerand, det vil være velegnet, og skal så have et betræk.

Og de 3 Tibetanske Terrierer, Molly, Tjasse og Sengi, som er Bodils kære venner, ønsker sig en stor sækkestol, så det må jeg se, om jeg stof til.

Jeg kommer aldrig til at kede mig!

En tanke om "Det hævner sig"

  1. Hej Hanne. Det var hyggeligt at møde dig på messen, og jeg er begyndt at kigge på mine rester til nogle blokke til puttetæpper……..ja, både Helle og jeg var også trætte af at trisse rundt…..i dag mærker jeg muskler, jeg ikke anede at jeg havde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *