Det var dog den værste historie…

..jeg har hørt længe!

I dag bliver Ellen begravet, og da jeg var til syaften i går, snakkede vi om Ellen, som alle kendte mere eller mindre godt, nogle af os syr på Aktivitetscenteret Søndergården, hvor Ellen og jeg har syet de sidste 12-13 år.

I den sammenhæng fortalte en af “Kludekonerne”, at hun efter en anden begravelse fornylig havde fået en regning fra en blomsthandler på 400 kr for en båredekoration. Hun havde ikke bestilt nogen blomster, så hun ringede først og var senere inde og snakke med blomsterhandleren, der viste hende den telefoniske bestilling, de havde modtaget, hvor hendes navn og tlf. nr. var opgivet sammen med de ialt 4 navne, der skulle stå på kortet, nemlig fornavnene på hende og hendes mand + et andet par. Blomsterhandleren troede på, at hun ikke havde noget med den bestilling at gøre – han havde været ude for det før!

De havde så også begge en mistanke om, hvem der kunne stå bag, nemlig en person, der igennem mange år har været godt kendt i byen som kleptoman.

Hvorfor så dette bedrageri, der ikke bare berører blomsterhandleren og ikke-kunden, men jo også de efterladte, der har modtaget en dekoration fra personer, de ikke kender til?

HÆVN! Jo, for offeret for dette bedrageri har på et tidspunkt overværet, hvordan kleptomanen fyldte sin taske i et supermarked og gjorde personalet opmærksomt på det!

Og bedrageriet var jo meget udspekuleret udført: en telefonisk bestilling i sidste øjeblik før bisættelsen, et telefonnummer klar til prompte oplysning – og intet kan bevises! Der er jo nok ingen travl blomsterhandler, der ringer til den opgivne kunde som kontrol.

En af de andre “kludekoner” havde overværet, at samme kleptoman en anden gang havde forsynet sig “gratis” i en nyåbnet blomsterhandel, men var så forbløffet og forlegen, at hun ikke fik gjort personalet opmærksom på, hvad hun havde set.

Det er virkelig utroligt.

En tanke om "Det var dog den værste historie…"

  1. Hej Hanne.

    Det var dog en slem gang hævn fra den kleptoman, det ender jo med at man ikke kan bestille nogen buketter uden at der er dokumentation for det.
    det er da lige til at blive sur over.

    Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *