Whisky

Jeg er bange for, at jeg er på vej til at skulle tage en tung beslutning!

Whisky har igennem et stykke tid haft det skidt, det kan jeg ikke undgå at se og mærke. Han er meget træt, han har gentagne anfald af dårlig mave, som han får medicin for, og så går der nogle dage, så er det galt igen. Og han er ikke meget for at gå ret langt, når vi går tur. Den lille tur, vi var ude på for lidt siden stod han flere gange helt stille, og på et tidspunkt kunne jeg, at bagbenene eksede lidt under ham.

Jeg har besluttet, at han ikke skal have et uværdigt liv. Vi havde engang en gammel labrador blanding, som de sidste 1½ år skulle have haft fred, hvis det havde stået til mig alene, men Søren var ikke enig med mig. Og det blev uværdigt til sidst. Sådan skal det ikke blive med Whisky, selv om jeg får en stor, stor klump i halsen bare ved at tænke på at tage afsked med ham.

Beslutningen er ikke taget endnu, og det er heller ikke uværdigt for ham endnu, men jeg er alvorligt bange for, at det nærmer sig.

7 tanker om "Whisky"

  1. Åh, hvor jeg føler med dig… Det er en svær men klog beslutning at begynde at overveje, hvad der skal ske med Whisky. For snart et år siden tog vi afsked med vores næsten 11 år gamle schæfer, Smut, som vi havde haft i 8 år. Hun havde fulgt os i tykt og tyndt, og var pot og pande med børnene og kattene. Vi havde det også svært med at ta’ den store beslutning, men jeg er glad for at vi gjorde det. Det var det bedste for både Smut og os, selvom det var hårdt.
    Desværre ser man alt for ofte at dyr pines, fordi ejerne synes det er svært at aflive dem; det er jo noget man må være indstillet på, når man anskaffer sig de kære dyr.
    Jeg er sikker på at I træffer den rigtige beslutning…

    De bedste tanker
    Britta

  2. Tak Britta! Jeg har jo prøvet det før – 3 gange – de 2 første hunde blev meget gamle, Whiskys forgænger, som var en pragtfuld schæfer, blev “kun” 10 år, men var meget syg i en månedstid, og da var vi enige om, at han skulle have fred. Det bliver ikke nemmere af, at jeg nu er alene med ham, efter at Søren døde, og haft stor trøst og sikkerhed ved at bo alene med ham. Vi har jo knyttet os til hinanden, selv om han stadig efter 2½ år leder efter Søren og skraber på døren til “Fars stue”, hvor hans sygeseng stod ½ år.

  3. Åhh hvor jeg føler med dig –Tung beslutning og der er ikke så meget at sige som trøst.Men jeg har selv prøvet det og mener også at det ikke må blive uværdigt.
    kærlige Hilsener Helle

  4. Så synd for Whisky om den har smerter men jag kan forstå at du har bestemt dig til at den ikke skal ha store smerter. Jeg föler med dig det er et svärt beslut for os som er alene med hunden.

  5. En meget svær beslutning…jeg håber inderligt at Whisky kan blive rask igen. Jeg ved hvor meget han betyder for dig. Rigtigt meget.

    Sender en stor håndfuld trøst og et varmt kram til dig.

    Knus fra Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *