Det går godt i dag

Det er dejligt at fortælle, at Whisky har det godt i dag. Han har sovet godt i nat og løb bare lidt forsigtigt ned ad trappen, hvor han ellers har haltet de sidste 3-4 dage. Jeg er bevidst om, at det er en frist, men jeg tager hver dag med glæde.

9 tanker om "Det går godt i dag"

  1. Hej Hanne
    Jeg blev så ked af at høre om Whisky, det er det aller værste ved at være hundeejer, at man på et tidspunkt skal tage den beslutning. At vælge det rigtige tidspunkt – det er svært.

    Men skønt at høre han har det lidt bedre idag. Nu ved jeg jo ikke hvorfor han har svært ved at rejse sig og heller ikke hvad der går galt med hans mave. Så du må undskylde hvis det er komplet ubrugelige råd/tanker jeg kommer med nu:

    Jeg har en Golden Retriever på 5 år med HD, det har hun haft siden hun var hvalp. Hun bliver fodret med Hill’s JD og får kosttilskud Flexvital (flydende). Sidste sommer blev hun træt af foderet og jeg skiftede til et andet mærke, som også skulle være godt for ledene men der gik ikke mere end 3-4 uger så begyndte hun at halte og havde svært ved at rejse sig. Vi skiftede tilbage til Hills’JD og efter kort tid hjalp det og hun haltede ikke mere.

    Så min erfaring hvis det handler om ledprodukter er at kosten kan hjælpe og det samme kan kosttilskud. Samtidig har jeg den holdning at hun ikke skal have ondt, så jeg har altid lidt smertestillende liggende i skuffen. Men det er i øjeblikket ikke mange gange om året det kommer i brug. Jeg har en rigtig god dyrlæge som bakker op om min holdning: Hun skal have et godt, trygt og smertefrit liv, om det bliver langt eller kort ved vi ikke.

    Håber det bedste for Whisky

    Hilsen Lotte (en trofast læser af din blog)

  2. Tak Lotte! Whiskys største problem er, at han kom til skade, da han var 5 mdr., på træningsbanen, hvor en anden hund drønede ind i hans højre side under “frikvarter”, det var rigtig slemt. Men talrige undersøgelser, røntgen, scanning på Landbohøjskolen osv viste ikke, hvad problemet var, selv om alle kunne se, at han gik dårligt. Det hjalp lidt, at han gik til svømmetræning i en hundesvømmehal et godt stykke tid, men helt er han aldrig kommet over det, og det har vi været bevidst om. Derfor tror jeg også, at det har slidt på ham, og han måske altid har haft smerter. Det sidste års tid har han gået langsommere og helst ikke for langt, så står han simpelthen stille og vil ikke mere, så vi vender om.
    Maven er muligvis tarmbetændelse, siger dyrlægen, og det får han medicin for, men det kommer igen. Han er 8 år, og jeg ved jo godt, at schæfere sjældent bliver mere end 10 år. Det er bare altid svært at beslutte: hvornår er det “nok”!

  3. Det lyder da træls – at Whisky er dårlig. Du har jo skrevet om ham,og det er lidt som om jeg kender ham. Han er en sand pryd for sin race, især hans gode sind er en fornøjelse at læse om. Jeg har jo selv været igennem at miste en hund og nu står den på hundekøb. Tænk – tiden kan gå SÅ langsomt og en vis internet side kan ses igen og igen. Håber at Whisky klarer det endnu engang. Sådan et hundekøb hus er altså træls – meget!

  4. Hej Hanne.
    godt det går bedre med whisky, han ser ud til at være en dejlig hund, håber han klarer nogle år endnu, det kan jo også være vejrskifte der går ind de steder der er sårbare.
    Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *