Hvor anmelder man den slags?

Altså: skal man grine eller græde?

Ja, man tror jo, det er løgn! Victor’s far vil gerne vise,hvor stor hans nye ovn er – og det demonstrerer han så på denne måde.

Altså: personligt er jeg simpelthen syg af grin – hvordan kan han komme i tanker om at tænke på påske-baby-steg á la Victor?

 

8 tanker om "Hvor anmelder man den slags?"

  1. Ha ha en lækker steg, men de kommer nok snart til at købe en seng for han vokser hurtigt ud af ovn størrelsen 😉

  2. Nej hør nu her Nicolaj, du er jo værre end Michael Jackson !
    Tillykke med det lille vidunder, og rigtig GOD PÅSKE.

  3. Nejnejnej Gitte , ikke sammenlign med Michael Jackson. Det her ville jo kun være farlig hvis jeg tændte ovnen, og det kunne jeg aldrig drømme om at gøre før efter jeg har taget billedet 😉

    • Det var altsaa ment som en vittighed, tag det ikke alvorligt. Det er blot fordi efter min mening blev Michael Jackson “doemt” hamrende uansvarlig af medierne, blot fordi han lavede en joke med sin baby – hvis han havde gjort det samme som dig – hvilket ramaskrig ! – Jeg ved da godt, du aldrig kunne finde paa at taende… foer bagefter. Men tror du at Michael J. kunne finde paa at droppe barnet fra den altan ? – No way. Det var et mediestunt, men man skal ikke lege med medierne, kun hvis man har 100% kontrol med dem. Og det hverken havde han, eller ville han have. Ja, han var en saerling (tror jeg da nok), men han blev misbrugt, fordi sensationer saelger. Det er saa min mening.

      • Bare rolig Gitte, jeg tog det ikke ilde op. Og tak for lykønskningen Gitte, lad os se om vi tager til Laos og viser ham frem når han er lidt større. Ellers er du velkommen tl at komme forbi hvis din vej bringer dig her til hovedstaden i DK.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *