Hjemme igen

Det har været en fantastisk ferie på Madeira i 8 dage, og nu er jeg hjemme igen – og der har ikke været indbrud som der ellers er en bølge af i byen for tiden! Derfor lidt hemmelighedskræmmeri og ingen billeder direkte fra den smukke ø. Men der skal nok komme billeder og fortællinger, nu skal jeg bar lige sove først!

Men jeg har haft god hjælp af naboer herhjemme med at holde øje med huset mm.

Igen oplevede jeg tomheden ved at der ingen hund er, og sådan vil jeg nok have det i lang tid – eller i hvert fald til der rykker en ny ind. Jeg kan mærke, at det er godt at have det at se frem til.

7 tanker om "Hjemme igen"

  1. Velkommen hjem – tænkte nok det var sådan noget, der foregik! Dejligt du har haft en god ferie – Madeira er et dejligt sted! Kh Inge-Lise

  2. Dejligt med gode naboer når man lige smutter en tur. Her har vi nærmest en “postkassemafia” og vi holder også øje med hinandens huse og haver. Mens du venter på hund så må du hellere holde dig i god form og øve dig i at bøje dig ned til en lille hund. Håber din opdrætter er flittig til at sætte billeder på nettet og gerne ser hvalpekøbere på besøg flere gange.

  3. Gitte – så lille er den heller ikke, når den er vokset ud, det er vel nærmest i mellemstr.
    Jo, jeg er sikker på, at der nok skal komme billeder af hvalpene på hendes hjemmeside og på Facebook, og det er nærmest “tvang”, at man kommer på besøg flere gange, mens hvalpene er små. Opdrætteren lægger meget stor vægt på at både hun selv og hundene lærer én at kende, og hvalpene bliver testet til, hvem der må købe dem!

  4. 🙂 Når du får den hjem er den lille. To kilo hund fylder ikke meget. Jeg har jo lige fået Jussi og han bliver ca 37 – 39 cm høj. Det er som at have en baby i huset – måske en kende livligere 😉

  5. Jussi er en Dansk Svensk Gårdhund. For første gang har jeg en korthåret hund. Dejlig nemt efter en tur i regnvejr 🙂 men lille – det er den altså. Især når det bette kræ ikke lige har syntes om at gå tur og have snor på. Men lidt bestikkelse ( guffer) i skinnebenshøjde har nu givet et godt resultat – foreløbig. Der er plads til store forbedringer, men bare det at han går med mig er godt. Små små ture 🙂 og vi mødte en havaneser på ca 8 måneder i dag OG 4 andre gode hunde i dag – nu sover han 😉

  6. Gitte, Dansk Svensk gårdhund har også været i mine tanker, det virker til at være en rigtig livlig og glad hund, og det er det, jeg gerne vil have. Men jeg synes jo, at Tibetaneren er så charmerende, og en schæfer skulle jo også have pelspleje, tørret poter osv. Den er bare sværere at opdrage, og det er jeg bange for ikke at kunne gøre nu og alene. Så jeg glæder mig oprigtigt til min Tibetaner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *