Drømme

Allerede i mine drømme, før jeg vågnede tidligt i morges, boblede det med idéer til, hvad jeg skal sy for et lille tæppe til min lille ny hund – og hvilke forberedelser, jeg skal i gang med, før han kommer her hjem. For der er jo forskel på at have en stor, fornuftig hund, der ikke kunne drømme om at gnave i el-ledninger o.lign., og så en lille nysgerrig hvalp, der skal på opdagelse. Hegnet i haven skal nok også have et midlertidigt mere tætmasket hønsenet hægtet på i hvalpehøjde.

Og så skal der selvfølgelig også anskaffes mad- og vandskåle i en mindre størrelse, legetøj og andre ting. Snor og halsbånd til den første tid får jeg med fra Susan og Jesper.

Det er ligesom at barsle! Og lige pludselig er der ikke så lang tid til, som jeg havde indstillet mig på.

7 tanker om "Drømme"

  1. Nårh hvor er de dejlige -begge to. Kan godt forstå det kan være en fordel ikke at skulle vælge ;-)) dejligt du fandt en lækker hvalp!

  2. Hej Hanne, Tillykke med den lille ny – godt du fandt en ny Tibbe hvalp saa hurtigt.
    Jeg vil lige benytte lejligheden – her hvor du starter helt forfra med en ny hvalp – til at goere reklame for et saerligt fodreprogram, der er udviklet af en australsk dyrlaege, Dr. Billinghurst. Det hedder BARF (Bones and raw food diets for pets). Det gaar i meget korte traek ud paa at naar vi fodrer vores hunde (og katte), som de genetisk set er programmeret til, nemlig med raa foedevarer istedet for praeparerede foedevarer, saa lever vores kaere dyr et laengere og meget sundere liv. De skal have masser af raa ben, siger Dr. Billinghurst, de skal have mange raa groentsager og indvolde – kort sagt ernaere sig som deres “forfaedre” gjorde da de jagede efter levende bytte. Hunde har jo en historie der raekker mange tusinder af aar tilbage, deres gener er stadigvaek for maaske 98% vedkommende vilddyrets, og derfor giver vi dem de optimale vilkaar, hvis vi tilpasser kosten saa meget som muligt til hunderacens oprindelige foede istedetfor at give dem kunstigt fremstillet mad med masser af tilsaetningsstoffer osv.
    Uanset om du nu har lyst til at begive dig ud i et helt nyt program for hvordan du fodrer din lille ny legekammerat, saa kunne det maaske vaere interessant for dig (eller nogle af dine blog laesere) at laese lidt om BARF teorien og forslag til praktisk udfoerelse af samme.
    Jeg har i en periode passet et par store hunde, der blev fodret udelukkende efter BARF principperne – og resultatet var faktisk meget tydeligt. Gladere, sundere hunde med mere energi som sjaeldent blev syge.
    Hvis du er interesseret kan jeg ioevrigt hjaelpe dig med at finde en butik der saelger BARF produkter online. Jeg ved der er en i DK – jeg husker ikke lige deres web site, men den kan jeg da finde frem.
    Der er en del arbejde med at foelge dette kostprogram, saa man skal vaere interesseret i at proeve det, ellers dur det ikke. Men interessant er det under alle omstaendigheder at laese om, synes jeg.

    Du kan laese om Dr. Billinghurst og BARF paa bl.a.
    http://www.barfworld.com og – foelg linkene og laes bl.a. under FAQ (frequently asked questions)
    og paa
    http://en.wikipedia.org/wiki/Barf

    • Kære Gitte, tak for de gode ønsker! Det var ved flinke menneskers hjælp, at det lykkedes, og det er jeg jo utroligt glad for.
      Jeg kender godt lidt til BARF metoden, jeg var med Helle på en messe i Fredericia, hvor der var en, der havde en stand med smagsprøver og oplysninger. Om det så er noget, jeg vil bruge, det er for tidligt at sige om endnu. Men det lyder jo rigtigt, og jeg kunne forstå, at der faktisk skulle mindre mængder foder til, fordi det udnyttes bedre.
      Denne hunderace stammer jo fra din del af verden, og det er meget interessant at læse deres historie og sætte sig ind i deres helt specielle psyke. Jeg kan godt forstå, at ejere af Tibetanere har et helt særligt forhold til racen og nærmest er et helt lille “broderskab”, som mødes og hygger sig med hinanden og hundene.
      Det er forresten sjovt, at dine indlæg af og til skal godkendes – igen – når du skriver, det er normalt kun første gang. Men det er ikke noget problem, for jeg får en mail om hvert indlæg og kan så se, hvis der er nogle, jeg skal godkende -og det skal du nok blive!! Kærlig hilsen!

  3. 🙂 Det kender jeg! Og jeg har da set på Viborgsiden her i weekenden – man er vel nysgerrig? Og så har jeg jo trænet hvalp – ikke om det bette kræ syntes det er noget ved at gå tur – i hvert fald er snoren træls. Men jeg arbejder/lokker videre. Jussi har fundet noget af Stanleys gamle legetøj, en bold og en stor ring, som han bruger med glæde – og stort besvær.
    Jooo – en hvalp giver liv i huset 🙂

  4. Hvor er jeg glad på dine vegne – glæder mig så meget til at følge dig og det lille nus. hilsen Bente

  5. Stort tillykke med den lille hvalp. Det bliver dejligt for dig igen at få en hund. Nu skal jeg til følge ekstra med på din blog, for så er der jo både patchwork, barnebarn og hund at læse om….dejligt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *