Mors dag

Det er dejligt, når de voksne børn viser deres gamle mor opmærksomhed på Mors dag – eller andre mærkedage.

Både Victors mor og jeg fik en smuk buket fra vores sønner – her er min sammen med en troldekugle fra min datter, som kom med posten, og en æske chokolade, som ældstesønnen overraskende kom med pr. motorcykel. Jeg havde lige taget afsked med Victor og hans forældre, da jeg hørte den dybe rolige lyd fra en motorcykel, der kom trillende ned ad vejen – og ganske rigtigt: det var sønnen, der var ude at trille en tur i det fine vejr og overraskede sin mor. Vi fik en hyggelig sludder over en rugbrødsmad, og han hjalp lige med at samle havebordet og flytte den store krukke med en opstammet rose om på terrassen, så det blev en dejlig weekend med begge sønner hjemme.

Og nabo-Emma nåede lige et lille besøg mere, inden Victor drog afsted – iført “Baby surprise jacket”, som passer ham fint lige nu. Meen: mor og far beder mindeligt om, at jeg en anden gang ikke sætter frø-knapper i, for de er svære at knappe!

 

2 tanker om "Mors dag"

  1. sikke et dejligt billede af de to unger. og ja, de fine udformede knappe er ikke rigtig praktiske i brug, mere til pynt.
    kh.fra Island
    Frida

  2. De knapper er super-søde, men altså noget besværligt, når man kommer hjem og skal have barnet hurtigt ud af tøjet for at give mad 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *