Lidt grænseoverskridende – for mig i hvert fald

Nu prøver jeg igen at sælge huset og har god kontakt med en energisk ejendomsmægler.

Og i dag skal der laves tilstandsrapport og energirapport, så der kommer en konsulent her til morgen for gå det hele igennem.

Jeg skulle selv udfylde et omfangsrigt skema med afkrydsninger vedr. en masse tekniske ting om huset – hold da op, det har jeg jo aldrig haft en “hujende f..” forstand på, og jeg ved ingenting om energivinduer, rørsystemer og hvad ved jeg. Men jeg har heldigvis de gamle orirginale tegninger fra 1979, hvor huset blev bygget til os, og Søren havde gemt alle mulige papirer. Så jeg kunne da finde det frem.

Og så kan jeg godt huske, at vi har fået varmtvandsbeholderen skiftet ud og lignende detaljer, så må vi se, om det kan godkendes!

Men det er blevet dyrt at sælge hus! Priserne er faldet, det vidste jeg jo godt. Prisen er nu et par hundrede tusind lavere end for 2 år siden, og der er kommet voldsomme gebyrer på sådan nogle tekniske rapporter. Så må vi bare håbe, at det går bedre denne gang. Man skal være optimist.

En tanke om "Lidt grænseoverskridende – for mig i hvert fald"

  1. Hej Hanne.

    Ja og det at huset skal være klar til fremvisning, med de hohhyer vi nu har ha ha. Men jeg håber for dig at det vil lykkes.

    Det skal det nu nok. Du har jo også en dejlig lille hvalp i vente, så det skal nu nok gå.

    Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *