Hvem?

Det er først i morgen, at disse 2 dejlige, nu 7 uger gamle, “drenge” bliver testet:

Diki

Dorje

Efter testen bliver det afgjort, hvem af dem, der får sit hjem hos mig fra på tirsdag!

Er de ikke skønne?

 

8 tanker om "Hvem?"

  1. Det bliver jo vild spændene hvem du skal dele din hverdag med. Men jeg nu ret nysgerig andgående den test.
    Mvh Lone Morsing

  2. Jo, de er SÅ skønne. Godt du ikke selv skal vælge, det er jo helt umuligt. Hvis det var mig, ville jeg snuppe dem begge to….smil.

  3. Så vidt jeg kan se fra mine besøg, er de faktisk forskellige af temperament og – som det måske ikke ses så tydeligt på billeder – også af udseende. Dorje var meget lille ved fødslen, men han er helt klart en fighter, og han er kommet så godt med, at han oftes er den, der går forrest, når noget nyt skal afprøves. Diki er bestemt også dejlig og rigtig flot med lidt mere hvidt på bryst og poter.
    Det er ikke usædvanligt, Inge, at man har flere af den slags hunde, de er rigtig gode i flok og meget underholdende og sociale. Min datter har en god “hundeveninde”, som har 3, og de går ofte tur sammen med hende og hendes ene. Hende der har en butik i Middelfart, hvor jeg har købt forskellige ting, havde 4 i bagbutikken, og man hørte dem ikke! Hun havde yderligere 3 derhjemme!
    Jeg skal bare have 1, så er jeg glad!
    Lone testen går bl.a. ud på, hvem der egner sig bedst til at være hos sådan en som mig, der er hjemme hele dagen, men også kommer ud til mange ting, hvor den skal kunne komme med – og så hvem der egner sig til et hjem, hvor de er på arbejde, så den skal være alene.

  4. Hej Hanne.

    De er da bare så skønne. Godt du snart ved , hvem du skal dele dit liv med.
    Kh fra Laila

  5. Mon Du får den den langsomste og mindst selvstændige, men alligevel den, der ikke så hurtigt bliver bange?
    De er lige til at knuse begge to!

    Mange spændte hilsner fra Hanne i CH.

  6. Jeg har en fornemmelse, Hanne i CH, men jeg holder den for mig selv lidt endnu! Og de ER virkelig dejlige begge 2! Så jeg bliver glad, lige meget hvem af dem, det blir, men jeg vil bare gerne VIDE det. Før kan jeg ikke rigtig forholde mig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *