Europæisk Melodi Grand Prix

Jeg kom for skade et høre semifinalerne i Melodi Grand Prix, nærmest lidt på afstand, for jeg syntes, det var en rigtig dårlig oplevelse, så jeg gik ind til PC’en, mens det kørte. Så kunne jeg da høre, om der var noget imellem, jeg brød mig om.

Men det var ikke meget! Den danske er OK, og det er der også nogle af de andre, der er  – uden at jeg nogen favorit – men det forfærdelige var, at mange af numrene var skrig og skrål og FALSK!!! Ja, virkelig, virkelig falsk. Jeg er rimeligt musikalsk og har selv sunget meget på amatørbasis og i kirkekor f.eks., så jeg kan bestemt godt høre det, når man synger falsk. En af mine egne drenge sang falsk, da han var lille, og når vi sang godnat-sang efter et spejdermøde, skulle han altid stå tæt ved mig for at synge nogenlunde rent! Han lærte det og kom senere til at synge i kirkekor, men det var nu nok mest hans blokfløjtelærers fortjeneste.

Disse sangere, som sikkert får en hulens bunke penge for at synge, har ikke gået til blokfløjte eller sunget spejdersange – hold da helt op, hvor nogle af dem synger skærende falsk – og så skriger de af fuld hals.

Jeg synes, det er pinligt!

2 tanker om "Europæisk Melodi Grand Prix"

  1. Hel korrekt, Hanne. Jeg synes også, det er en pinlig omgang. Det gælder åbenbart om at kunne skråle højest, for meget af det har da intet med sang at gøre.

    Jeg forstår heller ikke musikken bagved sangene. For mig lyder det bare som en masse sammenblandede lyde og ikke som musik, der passer til sangene.

    Jeg synes, hele konceptet er ødelagt efterhånden. Det gælder jo ikke om at finde den bedste sang, men om, hvem der kommer med det mest spektakulære sceneshow!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *