Én gang til for.. nej ikke prins Knud, men mig!

Så prøver jeg igen at sælge mit hus, og det er lige blevet lagt på Boligsiden.

Det er spændende,om det lykkes denne gang, så hvis du har lyst til at kigge, så se HER

4 tanker om "Én gang til for.. nej ikke prins Knud, men mig!"

  1. Hej Hanne! Et rigtig dejligt, stort hus og en herlig have. Det må da “ryge” i en fart.

  2. Ja, det troede jeg også den gang, men det var et uheldigt tidspunkt, lige da boligmarkedet gik næsten i stå. Men det er et dejligt hus og en skøn beliggenhed med grønne omgivelser, så jeg håber!

  3. Det skal Du nok få solgt, Hanne! Og jeg synes også at prisen er helt rimelig, næsten i underkanten, ville jeg sige, så der skal nok komme nogen og interessere sig for det! Men gør det ikke også lidt ondt? Har Du allerede noget nyt at bo i, eller ved Du, hvad Du vil? Det er altid et stort skridt, men ofte et godt taget skridt! Jeg skal holde alle mine 10 tommeltotter for Dig!

    Mange hilsner fra Hanne i CH.

  4. Hanne i CH – Priserne i DK er gået meget ned de sidste 2 år, og man skal være realistisk. Huset er 32 år gammelt, og nye ejere skal også have penge til at sætte i stand og lave om.
    Nej, det gør ikke ondt nu, men måske den dag jeg flytter! Jeg har ikke købt noget nyt og gør det heller ikke, før det er solgt, men jeg ved godt, hvad jeg gerne vil. Jeg vil gerne flytte i noget mindre og tættere på mine børn. Man ved jo ikke, hvordan man har det om nogle år – kan jeg blive ved at køre bil? For i modsat fald kan det være svært at besøge dem, og de har jo så rigeligt i deres eget liv. Men så var det nemmere med kontakte til børnebørnene.
    Men lidt underligt vil det blive, for jeg har aldrig i hele mit liv boet så længe samme sted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *