Tæpper vejer – når der er mange

Jeg har lige pakket og sendt 24 puttetæpper til Julemærkehjemmet Skelskør, det er sgi’ tungt både at pakke og at bære, selv om de er fordelt i 2 flyttekasser! Men jeg måtte hellere få pakket nogle af de 48 tæpper, vi har stillet dem i udsigt inden sommerferien, 8 blev sendt i sidste uge, og nogle skal vi bruge på 3 forskellige udstillinger / QUIP-dag, før de bliver skippet af.

Og så fik jeg vasket bilen – jeg var ikke den eneste, der havde en “gul” bil, der skulle gøres ren! Det har åbenbart været allevegne, det har dræet i denne weekend.

Så nu kan jeg hente den lille hund i en pæn ren bil! Om et par timer!

6 tanker om "Tæpper vejer – når der er mange"

  1. God tur.
    Uha, hvor er det spændende.
    Glæder mig til at se billeder fra hjemkomsten.
    Har det været en lang dag???
    Knus fra Inge

  2. Ja, Inge, det har været en lang dag, men travl, fordi jeg skulle have flere ting klar, vaske bil, pakke tæpper osv, men nu ER jeg klar, er ved at lave lidt mad til naboen og mig, inden vi kører.

  3. Uhh hvor er det spændende at du skalhente lille Diki i dag. Vi er nok mange der glæder os til at følge ham sammen med dig på bloggen! Du havde en fin Schæfer, men Diki er meget mere “my kind of dog”! Rigtig meget held og lykke med ham!

  4. Ja, jeg venter også spændt. Du har sikkert hænderne fulde med den lille. Jeg håber I får lige så nem en nat, som vores den første med Bodil.

    Både jeg, Ebbe og resten af klassen venter spændt her på Fanø på at se vidunderet.

  5. Ja, ja – rolig nu Helle, Ebbe og hele klassen på lejrskole! Men nu er de første billeder lagt ud, og så må vi vist hellere se at komme til ro og så håbe på, at det bliver en rolig nat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *