Ka’ selv!

Come on, hundetester! Diki blev ved test for bare 14 dage siden placeret i en gruppe, der har brug for lidt hjælp og støtte og ikke er meget selvstændig! Jeg synes selvfølgelig, at så er han placeret helt rigtigt hos mig, der gerne støtter og hjælper ham. Og helt bevidst lader jeg ham gå på opdagelse uden at blande mig, for at han skal få selvtillid.

Det går også ganske udmærket, skal jeg hilse og sige!

Jeg kunne høre, at han inde i alrummet rumsterede med et eller andet – så kommer han med nogle små hvin! Så jeg skulle lige se, hvad han lavede.

Dette var synet, der mødte mig! Den lille sækkestol har jeg engang syet til børnebørnene, da de største var babyer, og Victor har også prøvet at sidde i den, men den er blevet for blød. Den havde jeg vist Diki, men han var overhovedet ikke interesseret, så den stod i en krog.

Nu havde han slæbt den ud midt på gulvet og lagt sig i den sådan her, og det bekom ham helt åbenbart godt.

Sådan her var også dejligt!

Ka’ selv!

12 tanker om "Ka’ selv!"

  1. Han er da bare den sødeste lille sag ;o)
    Har selv en lille Borderterrier og hun er også daglig til stor glæde og mange smil. Hvad de da ikke kan selv, de kære vovser.
    kh. Hanne

  2. Jeg er imponeret over alt det du får lavet/gjort selvom den lille uldtot/guldklump er flyttet ind! Han er godt nok ALT for lækker. Glæder mig til at følge ham her på bloggen.
    God weekend
    Susanne i Silkeborg

    • I lige måde, Susanne. Jeg havde ellers håbet at komme til Silkeborg i weekenden, men det går ikke, jeg skal til barnedåb, og uldtotten skal bringes til kærlig pasning!

  3. Merete, jeg tror ikke sækkestolen kan erstatte hans seng endnu. Han har den skønneste lille runde seng, syet af tyk fleece. Alle 4 hvalpe fik sådan en seng med sig, og det er foreløbig den, der dur, når han skal sove, helt proppet med legetøj! Jeg tror det føles som de andre hvalpe!

  4. Kære Hanne,
    Han er da bare noget af det sødeste og nuttede .. slet ikke til at stå for.
    Jeg er sikker på, at det ikke er den sidste ide han har fået ..
    god weekend til jer begge.
    Pia

  5. Hej Hanne.
    Det er da en klog lille hund test eller ej, ham får du meget glæde af.
    Kh fra Laila

  6. Hej Hanne
    Herlige og skønne billeder…. Det er dejligt at kunne følge hvordan I hygger jer sammen. Og det er tydeligt at I gør det – hygger til den store guldmedalje 🙂 Testen – ja den sagde jo ikke at han skulle have hjælpe til alting! Men nogle bestemte ting som vi også talte om – og at han finder en dejlig seng uopfordret – det er lige sådan en Tibbe er. Han er en meget nysgerrig og glad, og hans evne til at søge hjælp hos dig er kun positivt. Opfindsom og hitte-på-som….. Det ligger til deres natur. De kan selv “regne den ud” – og lur mig om du ikke kommer til at opleve flere af den slags ting i de næste mange mange år 🙂
    Mange hilsner fra familien i Viborg

  7. Susan, hvalpe-testen har hjulpet mig – og Diki – så jeg kan støtte og opmuntre ham, så jeg synes, det er fint med den test. Og jeg bliver mere og mere duperet af Tibbernes natur og temperament!
    Men igen: den start, du og Jesper har givet dem, er fantastisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *