Frisk vand, tak!

Nej, jeg tænker ikke på skybrud eller andre ubehageligheder – 7-9-13  er vi foreløbig forskånet for voldsomheder her, men andre dele af landet er oversvømmet – nej, jeg tænker helt bogstaveligt på drikkevand.

Frisk drikkevand til min hund, tak! Hvordan kan det være, at mine hunde altid helst vil have vand direkte fra hanen?

Toby, cocker spanielen, som var vores første hund (1979 – 1994) hoppede selv op i badekarret og sad og ventede på, at nogen kom og lukkede op for hanen.

Det behøvede labradoren og de 2 schæfere, som fulgte efter ham, ikke, de kunne stå ved siden af badekarret og drikke, bare vi lukkede op for vandhanen eller allerbedst for håndbruseren.

Ham den lille terrorist Diki drikker meget gerne vand fra fuglebadet ved terrassen, og af den grund holder jeg det helt rent og fylder vand i fra en vandkande. Det har han fundet ud af, og han synes, det er mægtig spændende, når jeg kommer med vandkanden, så holder han hovedet delvis under vandstrålen og drikker – samtidig med at han ryster på hovedet fordi det ikke kan undgås, at han får vand i hovedet.

Nu er det mindsandten kommet så vidt, at jeg ikke kan få lov at vande mine stueplanter, uden at han står og hyler, fordi han altså har ret til at drikke, når jeg vander med den kande!

Han skal ikke terrorisere mig – den bandit! Men jeg kan jo ikke lade være med at grine! Og så er det, jeg ønsker, at jeg kunne tage billeder samtidig – jeg må øve mig!

Lige for en ordens skyld: han har en fin, dyr vandskål – altid med rent vand, men det er ikke så interessant.

5 tanker om "Frisk vand, tak!"

  1. Jeg kan lige se det for mig. Dig med vandkanden og Diki hylende bagefter.
    Det lyder bekendt, her hos os gælder det bare kattene. De vimser omkring mig og snakker højlydt lige så snart jeg slår øjnene op om morgenen, det første der skal ske er nemlig at der skal koldt rent vand i deres fælles skål og så er de rigtig glade for rindende vand fra vandhanen, så det kan sommetider være en kunst at få børstet tænder, hvis der er smuttet en kat med på badeværelset.
    Hilsen Pia

  2. Ja, jeg har også en frisk-vand-elskende-kat sådan lige fra hanen og ellers drikker hun helst fra de vandglas børnene får med i seng om aftenen… men altså først næste dag!

  3. Hej Hanne.
    det skal nok blive sjovt med den lille hustyran, men han har jo charme, så du skal nok blive trænet i det han gerne vil ha ha ha.
    kh fra Laila

  4. Hvor ville jeg gerne se den lille tosse stå og hyle mens du vander dine planter Hanne.
    Sidder og læser dine indlæg både nye og gamle, dejlige billeder fra din ferie på Fanø, men det var dit indlæg med den lille tyran og vandkanden der fik mig til at le højt her i mørket så mine egne hunde røg op fra søvnen og gloede på mig.
    Glæder mig til at du finder ud af at tage billede af dig selv og Diki, mens du udfører dit huslige hverv med blomster vanding. :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *