Så faldt skansen!

Kl 5.30 i morges faldt den skanse, som alle Tibbe-ejere har forudset, jeg ikke kunne holde!

Hvad gør man, når:

– man (jeg) kl 5.00 falder ud af den smalle seng (jeg er vant til at sove i dobbeltseng) og er lige ved at ramme en sødt sovende lille hvalp, der sover i sin seng ved siden af min

– hvalpen og jeg begge har fået morgentisset

– hvalpen er blevet så vågen, at han ikke vil sove mere, men vil lege, og resten af husets beboere incl. Bodil, sover, og han derfor hyler højt og hjerteskærende ½ time og ikke lader sig berolige, men desperat kradser på døren uanset hvad, jeg finder på.

???

I det øjeblik, jeg svinger benene ud af sengen for at hente transportburet i bilen (og der er han normalt glad for at være, så det var ikke tænkt som “straf”), kommer han stormende hen til mig og vil op.

Og det kom han så, puttede sig i fodenden af sengen og lagde sig til at sove.

Jeg har aldrig ville have hunde i sengen – men jeg har heller aldrig haft en Tibetaner før, og de er altså noget for sig selv! (Nåh ja, en schæfer fylder også mere).

Og han sov lige til kl 7.15, hvor han hoppede ned på gulvet og helt stilfærdigt lå og legede med snørebåndene på mine travesko, indtil vi begge kunne høre, der var andre end os, der var vågne.

Så kan man ikke sige, at vi har “vundet lidt”, både Diki og jeg ?

9 tanker om "Så faldt skansen!"

  1. JA. KÆRE HANNE.
    DET BLIVER SPÆNDENDE AT SE, HVEM DER FREMOVER SKAL SOVE I SENGEN – OG HVEM, DER SKAL PÅ GULVET.
    GOD SOMMERDAG FRA DIANA

  2. Ja jeg kan kun sige her hos os sover Sally som er en Cairn terrie i vores seng mellem os begge. Og vi nyder det alle, nå den så er på ferie hos min mor, sover den i stuen, uden problemer. Skønt som dyr kan omstille sige lige som vi andre/børn
    Mvh Lone

  3. Ja,ja Hanne. . . . og hvad gør så det? Min lille elsker også min seng, men sjovt nok, når hun har varmet min seng op om aftenen, og jeg har ligget i den ca 20 min , så hopper hun helt af sig selv ned i hendes egen og sover der lige til næste morgen, hvor hun så kommer op i min seng igen og sover, til hun er helt udsovet! Og hvis hunden er ren ( og det er jo vores arbejde), så gør det heller ikke noget!
    Nogen siger, hunden føler sig som chef, når den får lov at sove i vores senge, men den tror jeg ikke på! Så er det noget andet, der ikke bliver opdraget ved hunden. Og hvorfor ikke bare nyde de gratis glæder , vi har , ved at have verdens bedste og trofaste venner!!
    Det er bare skønt!

    Hilsen Hanne i CH

  4. Hvor godt at du ikke kom noget til Hanne – når du sådan triller ud af sengen 😮
    Og ellers vil vi da bare sige…… “Hvad sagde vi”
    FNIS
    Men vi er helt sikre på at du vil NYDE det i fulde drag – dét der med hund i sengen. En Tibbe er noget særligt – en sjæleven og en kær følgesvend. Og så er den en glimrende varmepude.
    Mange hilsner fra Viborg 🙂

    • Susan, tak for omtanken! Nej, jeg faldt der, hvor jeg bedst polstret! Så jeg har ingen mén.
      Og jeg klan kun være enig i, at en Tibbe er noget helt særligt. Vi morer os hver eneste dag over “den lille terrorist”, som er ganske frygtløs, både i forhold til Bodil og til andre hunde. Vi møder mange hver dag på ferien, og han er helt uimponeret uanset, hvor store, de er.
      Og så ville jeg ønske, I kunne se, hvor pænt og frisk han traver af sted! Det siger Helle også.

  5. Hej Hanne.
    Han fylder jo ikke meget den lille Diki, jeg har to katte der ligger ved mig. Sommetider ligner jeg et es, når de ligger på hver sin side. godt du hygger dig med din lille hund.
    Kh fra Laila

  6. Lad nu ikke Diki presse dig ud over kanten af den smalle ferieseng i sidste del af ferien. Men nyd bare at ha’ ham i sengen…..
    Jeg har altid haft hund i sengen – i det omfang hundene selv har ønsket at være der. Jeg har endda haft små kyllinger i sengen – det var i mine teenage-år, min bedstefar syntes ligesågodt jeg kunne gøre nytte, når jeg bare lå der i sengen helt til middag. Kyllingerne var små forkomne væsener, der var kommet væk fra hønemor. Det var også før, vi blev hysterisk angste for salmonella og fugleinfluenza.

  7. Det er på alle måder en win win situation.

    For det første er der ikke noget skønnere og sjovere end at falde i søvn med en tibbe i fodenden. Den luner hvis det er koldt, og den hopper ned hvis det er for varmt. Det er hyggeligt og sjovt at vågne op til “katte”-tibben der ligger i en totalt morsom stilling. Det giver et grin allerede inden man stiger ud af sengen.

    Og som det er med katte, kan man aldrig være sikker på om tibben kommer næste nat.

  8. Kære Hanne
    Hvor var det godt du ikke slog dig, da du trillede ud.
    Du kan give de andre skylden for at du nu har en tibber i sengen, for havde de været oppe på det tidspunkt, hvor du syntes sengen var for lille, ja så havde Diki jo aldrig fået chancen, før næste gang, til at komme op til den han holder allermest af.
    Det er altså også super hyggeligt, når de putter sig ind til en, især når det er køligt.
    Dejlige billeder du har lagt ud fra sommerlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *