Hjemme igen

Så er vi hjemme igen, Diki og jeg, efter en uges fantastisk dejlig ferie på Fanø i sommerhus sammen med datteren og hendes familie + Bodil, hendes skønne 2½ årige Tibetaner, samme race som Diki, .

Det var et dejligt hus, lige præcis som et sommerhus skal være, hyggeligt, enkelt, pænt, stort nok til 5 mennesker og 2 hunde og med alt, hvad man har brug for, incl. en lukket terrasse, hvor vi kunne lave en lille indhegning udenfor og lade den ene låge stå åben, så hundene kunne gå ud og ind, som de ville, og det nød de.

Og så var der ikke ret langt at gå til vandet gennem klitterne, så der gik vi flere gange dagligt. Første gang hver morgen tidlig, hvor jeg gik morgentur, før de andre fik øjne, så hundene kunne besørge, hvad de skulle, og vi samtidig fik frisk luft og et kig ned til havet.

Forventning om en godbid efter travetur

Senere gik vi alle eller sommetider drengene flere ture til den brede flotte strand, og der var også nogle, der badede, incl. Diki, der fik sin svømmetur debut.

Der var også gode løbeture i flex-snor, som Diki ikke har prøvet før, så han fik lidt for meget fart på engang imellem, når han skulle følge med Bodil. Jeg vil ikke gå med ham i flexsnor endnu, men på stranden var det OK, så han også kunne løbe stærkt.

De 2 hunde havde det simpelthen så godt sammen, ikke mindst fordi Bodil er helt utroligt tålmodig med den lille “røver”, der hænger i hendes skæg, hægter sig fast i hendes pels, “overfalder” hende, stjæler hendes vandskål og udstøder snerrende kampråb imens!

Ka’ du nu opføre dig ordentligt!

Hele familien var også ind i Nordby og i Sønderho, og der fik hundene også travet godt igennem, ligesom de var med på udendørs restaurant og opførte sig eksemplarisk!

Drengene var med deres far på fisketur, men desværre uden resultat. Til gengæld lavede deres mor deres livretter, dejlig hjemmelavet pizza og andre lækre måltider med spændende krydderier – det er hun god til, min datter! Og hendes drenge roser hendes madlavning til skyerne!

Diki sover i arm hos Bodil!

Og så var vi jo simpelthen så snydeheldige med vejret, der var en anelse køligt og blæsende den første dag, men så var det ellers sol og lun luft resten af tiden.

Efter pakning og rengøring af huset i går og lidt ventetid ved færgen, var vi inviteret til frokost hos..

..kusinerne i Blåvand, det var rigtig hyggeligt. Datteren og familien har ikke været i det dejlige sommerhus før, og svigersønnen stillede lige trådhegnet op til hundene, så vi havde styr på dem..

..og Ebbe lige kunne tage afsked med Diki for denne gang!

Nu har jeg fået pakket ud, Diki var lidt usikker overfor de hjemlige omgivelser de første øjeblikke, men så fandt han “sin” have, sin sovekrog osv, og han har sovet fint i nat i sin egen seng!

Vaskemaskinen er tømt for de første hold rent tøj og snurrer med det 3. Så jeg er ved at finde mig selv, selv om jeg er meget øm i kroppen, formentlig efter den lange køretur.

En tanke om "Hjemme igen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *