Familien på kanotur på Gudenåen

Lørdag aften så der sådan ud i min entre – der var pakket til kanotur for ældstesønnen og hans familie (kølevarer undtagen):

Søndag morgen kørte jeg dem alle 4 til Tørring, hvor der ventede 2 lejede kanoer m/redningsveste.

Han er god til at pakke, min søn, og der var styr på det hele, da de kørte det ned til kanoerne.

Det er ingen hemmelighed, at svigerdatterens begejstring kunne ligge på et meget lille sted. Hun har prøvet en ganske lille tur for ca 13 år siden, men hun var nervøs for vandet, for at kæntre, for at sove i telt, tvivl om påklædning osv. Så der var gået en del overtalelse forud.

Men HER var én, der var klar!

Christian er mere adstadig, men til gengæld rigtig flink til at hjælpe sin far med at pakke det hele forsvarligt, binde det fast osv. Og det var også ham, der fik ansvaret for at sejle med sin mor,….

…som blev beroliget, da hun så de andre kanoer glide af sted i ro og mag (ingen vandfald på denne flod!)

Så er alle klar til afgang.

Jeg håber, at de må få en rigtig god oplevelse sammen – og så i det helt fantastiske vejr! Det er en fantastisk smuk tur på Gudenåen, og så ringer de i morgen eftermiddag, når jeg skal hente dem.

God tur!

 

 

 

En tanke om "Familien på kanotur på Gudenåen"

  1. Hej Hanne, jeg føler med din svigerdatter – men tro mig, hun kommer til at synes om det. Jeg startede også min meget skeptiske kano-karriere på Gudenåen – men de næste to år holdt vi sommerferie med de store drenge i Sverige i langt vildere vand – og nød det. Og jeg havde også min store søn som rorgænger i min kano. Det blev et par uforglemmelige ferier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *