Hæsblæsende

Det har været en livlig dag, og det er nok meget godt, for det er Sørens fødselsdag i dag, og så kunne det godt have været lidt trist, men der er sket så meget, så selv om jeg har haft det i baghovedet, og selv om hans søde kusiner har ringet, så har det alligevel været en god dag.

2 søde og flittige tæppetanter fra Skagen og Sæby havde meldt deres ankomst med puttetæpper, som de har syet i årets løb. Sidste år kom de til Træf med 12 tæpper, de havde syet – men de skulle ikke på Træf i år, så de ville gerne selv overbringe tæpperne, når de skulle til Sønderjylland i dag.

Igen var det 12 tæpper, de kom med! (billeder senere)

Og de ville gerne have års-blokke med hjem til at påbegynde et nyt års syning, så jeg var lige nødt til tidligt i formiddags at hente vat og bagsidestoffer hos Bente i Østbirk, der opbevarer den slags. Det nåede jeg, og jeg havde også i går sorteret blokke i farver, så der lå 4 x 30 blokke klar. Så kunne de selv vælge bagsidestofferne til de 4 tæpper, de vil sy.

Vi fik lige en kop kaffe og et rundstykke inden deres videre fart med den enes mand som chauffør, og de fik også lov at “svælge” i stoffer og udvælge en pæn stak mindre stykker af de stoffer, som Projekt Puttetæpper får af mange venlige patchworkere. Det var de meget glade for.

Der kom også mail med billeder af 6 tæpper, som 4 andre tæppetanter har syet, og som en af dem kommer til Træffet i Roskilde med:

Her er ét af dem, de kan alle ses HER

Jeg nåede også til patchwork på Søndergården, hvor jeg fik sømmet et puttetæppe, som jeg selv har monteret af blokke fra 2011. Og nu er så tid til, at Diki og jeg skal til træning!

En tanke om "Hæsblæsende"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *