Så fik jeg endelig lidt luft!

Det er så træls, at jeg ikke kan overføre billeder som jeg plejer, men nu fandt jeg da løsningen, og den virker. Så nu fik jeg behandlet alle billeder af puttetæpper, modtaget på Træffet, det var det vigtigste. De kan nu ses HER.

Der opstod pludselig en rigtig træls situation i en gruppe på Facebook, som handlede om puttetæpperne, hvor én syntes, at de var kedelige! Det må man altså sige modbevises af de skønne tæpper, vi fik op til og på Træffet – og iøvrigt hele tiden modtager.

Jeg har lige talt, at der ligger 53 flotte tæpper på mit gæsteværelse og venter på at blive sendt til julemærkehjemmene i de kommende dage, foruden de 24, der ligger hos Bente, som også er med i styregruppen. Det er fantastisk!

Det var så også dejligt med alle de mange henvendelser, der kom i løbet af weekenden, fra andre medlemmer af den FB-gruppe, som helt tydeligt gav udtryk for, at de synes, det er flotte, dejlige tæpper – prøv engang at se det helt vidunderlige store drengetæppe, som Emma har syet.

Det egner sig så godt til en stor dreng, syet som det er i lidt rustikke stoffer og en solid bagside, så der er gods i det! Det er selvfølgelig meget naturligt, at vi får mange pysse-nyssede tæpper, og fint nok! Men et godt drengetæppe er også velkomment. Jeg tænker tit på (og har fortalt det før) en historie, jeg fik fra en bedstemor, da hendes barnebarn havde været på Fjordmark og havde fået et dejligt tæppe i julegave, og så fortalte: “– der var en stor dreng, der fik tårer i øjnene, da han fik sit tæppe!”. En stor dreng…det gjorde indtryk!

Jeg har været i banken med vores indtægter for mønstre, og jeg har pakket tæpperne ud, og behandlet billeder – men jeg er ikke færdig med alle de 1000 andre ting, der skal lægges på plads – typisk! F.eks. har jeg ikke pakket mine egne indkøb i Træf-butikkerne ud endnu! (Ikke mange, men dejlige!)

Heldigvis er Diki meget træt efter weekenden, hvor han var i “familiepleje” hos Bodil og hendes familie! Det var gået rigtig godt, og de havde moret sig – både mennesker og hunde!

5 tanker om "Så fik jeg endelig lidt luft!"

  1. ja, jeg så den diskussion i sidste uge hvor én ikke syntes tæpperne var fine nok, og jeg blev bare så forarget på jeres vegne! så jeg kan da godt fölge med i at du blev lidt arrig over det. jeg synes i hvert fald alle de tæpper jeg har set er utrolig fine, især taget i betragtning at mange af dem er tæpper der er lavet af hvad man nu har, hvilket forövrigt i min mening er den “rigtige” måde at sy patchwork på, eller for en udenforstående virker det i hvert fald som den “oprindelige” måde at sy sådan nogle tæpper på.
    kh.fra Island
    Frida

  2. Frida, jeg blev mere ked af det end arrig! Ked af det på vegne af alle de tæppetanter, der syr dejlige tæpper.
    Vi er helt enige: jeg synes også, det er SÅ fint, at man kan sy skønne tæpper af rester, det er faktisk det, jeg allerbedst kan lide, også når jeg selv syr patchwork.

  3. Hej Hanne.
    Det er nogen der ikke har forstand på, hvor meget arbejde der er i de tæpper.
    Jeg synes de er flotte tæpperne.
    kh fra Laila

  4. Undskyld – men hvor har er de kedeligt henne?
    – har også kigget på Puttetæppe-bloggen.
    Kan kun se en masse forskellige tæpper, skønne på hver deres vis!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *