På stoffer – julestoffer og firkanter

Nu er jeg kommet godt i gænge med at kunne gå i byen og dyrke mine hobbies uden Diki, som er rigtig flink til at være alene hjemme! (og bliver SÅ glad, når jeg kommer hjem igen!)

I eftermiddag har jeg syet med det ugentlige patchworkhold på Søndergården – nu bliver vi flere og flere, efterhånden som sommeren går på hæld.

Jeg havde en “julegave” med til Rosa og Sonja, en pakke, som jeg fik med hjem fra Træf fra 2 damer i Vestjylland som er meget flittige til at sy blokke til Projekt Puttetæpper. Vi syr ikke puttetæpper af julestoffer, så de ville gerne donere deres julestoffer til et dejligt projekt, hvor Rosa og Sonja og et par stykker mere syr forskellige ting hele året rundt til salg på et marked til fordel for cystisk fibrose-børn på Skejby sygehus.

Det var en meget flot donation med virkelig dejlige og store stykker julestof! Jeg skal hilse og sige MANGE TAK! Det skal der nok komme meget ud af.

Sonja havde syet dette yndige babytæppe, som skal sælges på samme marked.

Og Lisbeth havde syet et puttetæppe til et barn på julemærkehjem af en masse firkanter, riet om pap, som vi har fået foræret i Projekt Puttetæpper!

Det var da en indbringende eftermiddag på mange måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *