Tænke – tænke..

..og gennemse “lageret” for at finde de rigtige farver – efter den proces, hvor mønsteret skal bestemmes.

De store lapper (20 x 20 cm) med skrevne og tegnede hilsner til lille Cornelius på hans dåbsdag skal være hovedsagen. Men hvad så mere?

Jeg har tegnet forskellige muligheder, og jeg har fundet alle mine stærk blå og turkis stoffer frem + de reststoffer, jeg har fået med (bagerst).

Nu har jeg så bestemt mig for firkanter 5 x 5 cm af de forskellige blå/turkise stoffer, syet sammen i 2 rækker imellem de store firkanter. Det giver en pæn størrelse, og så en smal kant udenom. Spændende, om det bliver, som jeg har tænkt mig? 

 

3 tanker om "Tænke – tænke.."

  1. jeg er en gammel kone på 77 jeg kan desværre ikke holde til at sy store
    ting mere, men så læste jeg om puttetæpperne og begyndte sy blokke
    for et par mdr. siden og afleverede ca 65 stk samt en del andre blokke som jeg kan sy færdig,men det egentlige spørgsmål er at jeg hørte i roskilde at man ikke måtte presse blokkene, det har og jeg syr stadig .

    mvh.Conny

  2. Kære Conny! Tak for dine blokke! Du kan roligt blive ved med at sy og du må gerne presse blokkene – bare ikke omkring den yderste kant, hvor der på mønsteret står, at du ikke skal ri om pappet. Det er dejligt, at du vil være med i det gode projekt, og hver eneste blok bliver brugt i et tæppe til et barn, så jeg glæder mig til, at du syr flere. Du kan sy efter 2012-mønsteret helt frem til 1. februar! Og så kommer der et nyt mønster!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *