Det ka’ jeg da igen, Mor!!!

Man skulle tro, at jeg blev klogere – dengang Diki lavede dette her nummer med mig i juli. Men nej! Det kunne han lige finde ud af igen i dag..

..og med endnu værre følger! For den meget tynde Merino Lace bliver ikke sjov at rede ud!

Diki havde det sjovt! Og han var helt klar over, at det ikke var det rigtige at gøre, for han fløj af sted ud i haven med det ene nøgle, mens jeg nåede at redde resten.

Han bliver højere og har fået længere ben – så han kan nå mere. Men han skal den onde dytteme lære, at han ikke må tage noget på bordet!

7 tanker om "Det ka’ jeg da igen, Mor!!!"

  1. uha, vi har også hvalp i huset (en Löwchen dreng) der elsker at få fat i strikketøjet, så vi øver også i at det kun er hans egne legesager der må leges med. Håber du kan redde garnet. Hilsen Jeanette

  2. Ja du må holde vagt ( selvom det er kedeligt ) og så reagere i samme sekund han sætter snuden/ poterne på sofabordet .
    held og lykke med projektet og garnet .

  3. Du kan tro, jeg holder øje, Lone – og han prøver af! Men ikke, når jeg ikke er hjemme, så er der jo ikke noget ved det!

  4. Sikken dog en bandit, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at grine, da der fluks kom billeder inde i mit hoved med den lille bisse og garnnøglet og dig i hælene på ham. Håber du får ham lært at dette er forbudt. God arbejdslyst både med at rede garnet og opdrage bøllefrøet Diki.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *