Vinderen af 9 sæt birketræs strømpepinde

Nu har jeg trukket lod om præmien pr. 1.oktober 2012 i Projekt Hyggesokker til børn på Julemærkehjemmet Fjordmark, som er 9 sæt birketræs strømpepinde fra str. 2½ til 7.

Hvert par sokker, modtaget fra 1. juni til 1. oktober, ialt 68 par, har udløst et lod. Og vinderen er Britta Rasmussen, Jyderup, som får præmien tilsendt direkte fra MARKNO design, som har doneret præmien.

Til lykke til Britta!

Næste runde starter nu, og næste lodtrækning er 1. februar 2013.

 

 

5 tanker om "Vinderen af 9 sæt birketræs strømpepinde"

  1. Jeg har lige fortalt Britta (min mor) om præmien, hun blev overrasket, og glæder sig til at prøve at strikke med dem. Hun er ikke på nettet, så det er mig der har fortalt hende om projektet.

  2. Jeg håber, at hun bliver glad for den fine præmie. Det er dejligt, at hun vil være med til at strikke strømper til børnene, det er jo mange, hun har strikket.

  3. Skal jeg bare sende strømper til dig ? Så er jeg også med i lodtrækning om en gave ? At give strømper til Julemærkehjemmet er da en skøn ide. Flot af dig at arrangerer det.

    Kh. Lis

    P.s. Tillykke til vinderen.

  4. Ja Lis, det er du meget velkommen til! Du kan læse mere om Projekt Hyggesokker her: http://projekthyggesokker.blogspot.dk/
    Vi strikker mange sokker til børnene, som er lykkelige for de dejlige sokker. Str. 36 – 46 efter dit valg og alle modeller, de skal bare kunne maskinvaskes.
    Det var oprindeligt Marianne Knorborgs idé, men nu er det mig, der formidler.

  5. Jeg skal hilse fra min mor og sige tak for strømpepindene, de er kommet i dag, hun er glad for dem, og de kommer i brug med det samme, hun er i gang med en ny sending hyggesokker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *