Hele turen – og han overlevede!

Diki er blevet vasket med både shampoo og conditioner og føntørret.

Jeg vil ikke påstå, at det er nemt med venstre hånd at føntørre en livlig hvalp, der ikke rigtig ved, om han skal forsøge at springe ned fra bordet, mens man holder kameraet i højre!

Men han kunne faktisk godt lide det! Efter vask og frottering og en lille pause, begyndte vi forsigtigt inde i sofaen, og da opdagede han, at det der mærkelige pusteapparat ikke var farligt! Og han begyndte at nyde det. Så fortsatte vi på badeværelset, hvor jeg har indrettet “pusleplads” på et hjørne af bordet. Så kunne jeg bedre komme til over det hele. I sofaen kravlede han halvvejs om bagved mig! Specielt øreflapperne skulle helst være tørre. Og bagefter blev han børstet, suppleret med godbidder!

Han er da blevet vasket før, men der er mere pels nu, og jeg ville ikke vaske ham, mens han fik dryppet ører. De dråber havde så også fedtet hans pels omkring hovedet, så han trængte.

Jeg prøvede at lægge en bademåtte på gulvet i brusenichen, det hjalp både ham og mig, så vi ikke gled! Men han er ikke meget for det vaskeri, så jeg skal have godt fat i ham, og jeg er nødt til at tage det meste af tøjet af selv, for han ryster sig jo gevaldigt indimellem. Nå, vi lærer det nok!

Han blev så fin og lækker, og det fortalte jeg ham også (hele tiden).

Og NU er han bare træt! Vi klarede det!

5 tanker om "Hele turen – og han overlevede!"

  1. Hvor er han bare fiiiiin ♥ Det er ikke noget bedre end en nyvasket hund, og det syntes de også selv. Selve vaskeriet er ikke noget hit – men bagefter så æælsker de det.
    Føntørren skal også nok blive det helt store hit…. Det varme sus plejer at blive et hit.
    Stort knus fra Viborg.

  2. Hej Hanne

    Super hyggeligt at du også har haft hund i bad, Tjasse har også fået den helt store tur idag og han trængte gevaldigt.
    Så nu har vi begge to lækre dejlige “drenge”
    Du kunne investere i en holder til din føntørre, så du har begge hænder fri til at pusle om den lille fyr.
    Det kan være du kan finde en billig inde på den side jeg fortalte om 😉
    knus herfra

  3. Et lille tip….når jeg vasker min papillion, vasker jeg hele kroppen først og gemmer hoved til sidste, så er hun meget mere rolig og ryster sig ikke nær så meget. Mette

  4. Uhh – jeg kan lige se det våde badeværelse for mig :o)
    Den ene af mine yorkier ELSKER at blive fønet og den anden HADER det, så når nr 2 skal fønes forsøger nr 1 at komme ind foran og det giver også lidt kaos på “puslebordet”. Men de nyder det også bagefter – at være rene og fine i pelsen.
    God søndag
    Mvh
    Susanne i Silkeborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *