Dyrt men dejligt!

Indrømmet, det blev en lidt dyr dag, men en rigtig god oplevelse for både Diki og mig – ikke mindst Diki.

Vi var til DKK hundeudstilling i Herning (så nu har jeg været i den så omtalte “Boxen”). Nej – Diki skulle ikke udstilles, det har vi slet ikke været omkring, og jeg ved ikke, om jeg vil det.

Men dels ville jeg gerne se hans søster Dhana, som har så fine resultater – det forpassede vi desværre, men Dhana skal nok komme langt, hun er dygtig! – dels ville jeg gerne opleve sådan en udstilling sammen med Diki og se hans reaktioner på SÅ mange forskellige hunde. Og så havde jeg også en plan om noget, jeg ville købe.

Det koster næsten det dobbelte at købe gæstebillet til Diki som det gør for mig, men han fik altså også en stor oplevelse. Og han klarede det så fint! Fuldstændig uimponeret, nysgerrig og ikke forskrækket over alle de hunde, vi så. Og som jeg har set det flere gange: når vi møder nogen, jeg kender og snakker med, så lægger han sig bare ned og venter!

Ja – og så dog:

For Linda ville godt nok ikke snuses i numsen, så da fik han et fur!

Linda er vi ellers “i familie” med. Christina, som udstiller Linda, er datter af vores nevø, og det var rigtig hyggeligt at mødes og snakke med hende og se Linda og hende i ringen…

..hvor Linda klarede sig godt og blev bedst i sin klassen.

Linda er Shetlands Sheepdog og en dejlig, men lidt reserveret hund.

Et andet ærinde, jeg havde på messen, var at købe disse 2 bøger:

af Hanne Mathiasen, som var mig behjælpelig med at finde Diki, da hun selv kun fik 1 hvalp. Den har hun så til gengæld skrevet en meget sød børnebog om, og den kunne jo være god at have i huset eller som gave, når Victor bliver større!

Den anden bog har jeg længe ønsket mig, den har jeg hørt meget godt om, og jeg regner med, at jeg kan lære en masse om min lille hund og hans historie.

Jeg fik også købt noget udstyr til Dikis pleje! Og det er dyrt, skal jeg hilse og sige. Og så nogle forskellige godbidder, som jeg kan forkæle ham med.

Alt i alt havde vi en god dag, og Diki er MEGET træt nu efter alle de indtryk og den megen traven omkring.

Nåh ja, det er selvfølgelig også svært at finde ud af med sådan en stor hal og ingen mulighed for at fortælle, at man skal udenfor – så der blev lige lagt en stor pølse midt på gulvet!  Det kan man ikke bebrejde ham.(Han var luftet forinden).  Og han markerede ikke med et eneste strint, så det var flot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *