Ophidset lille hanhund til fødselsdag

Det gik bare ikke! Jeg har været til 16 års fødselsdag hos mit ældste barnebarn. Det endte med at blive meget, meget hyggeligt – men først efter at jeg havde fundet pasning til Diki!

Jeg havde nemlig overset en besked fra fødselarens Mor om, at Bodil er højløbsk! Og jeg skal lige love for, at lille 7 mdr. gamle Diki kunne mærke hormonerne rase i sin lille krop – og Bodil var mere end villig! Så det var simpelthen synd for dem begge 2 – hold da op en hylen og skrigen!

Der er ingen af os, der ved, om Diki er gammel nok til at føre en parring ud i livet – men vi skulle ikke risikere noget. Så heldigvis var der mulighed for, at han kunne få en fredelig eftermiddag hos Christina, som er meget glad for ham, og det gik fint! Da jeg hentede ham, var han afslappet og glad. Og nu er vi hjemme igen i ro og fred.

Så mon ikke vi skal nyde lidt rester af anden fra i går?

2 tanker om "Ophidset lille hanhund til fødselsdag"

  1. det er en fin trøje du har strikket. ja, hjertet må have siddet pooe i halsen på dig da du var ved at strikke det sidste stykke, rækker garnet. men så bliver man også glad og sej når man opdager det går lige til øllet. yes. tillykke med den fine trøje. m.v.h.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *