Diki kan ikke få nok af sneen

Jeg ved ikke, hvor mange gange, Diki har bedt om at komme ud i haven i dag!

Og så går det ellers rundt i hele haven med flyvende pels.

Og der bliver snuset og jagtet solsorte..

..og holdt øje med ???

Og så – ja så vil han gerne ud igen lige så hurtigt, han kommer ind – men nu er det baljen med lunkent vand til at opløse sneboldene i fanerne og under maven – det er han knap så vild med!

Jeg har skovlet lidt i den tykke, tunge sne, jeg tror, der er 7-8 cm. Jeg kan ikke holde til ret meget i skuldre og ryg, men en sti har jeg da fået lavet, og jeg skal ikke ud at køre i dag. Det var bare noget af det sjoveste for Diki, når jeg kastede skovlfulde af sne, og det gjorde ikke spor, at noget af det ramte ham!

Han har også taget en ordentlig tur med en stor brun labrador, der kom forbi og gerne ville lege. Det var lidt synd, for den ville gerne, men kan ikke tåle det pga rygproblemer, så pludselig stoppede legen. Og tænk, så lavede den strækøvelser! Og det hjalp! Ejeren fortalte, at det er en lidelse i ryggen, som normalt rammer schæfere, og den har ligesom Whisky gået til svømning med godt resultat. Den er 8 år gammel, men glemmer indimellen, at den ikke er hvalp længere og at den ikke kan tåle voldsom leg som i dag. Men mens vi snakkede, og den strakte ben og ryg ud flere gange, så fik den det bedre, det var helt tydeligt. Flot!

4 tanker om "Diki kan ikke få nok af sneen"

  1. Hej Hanne .

    Tak for nogle dejlige billeder af Diki,du må se at komme i gang med at sy en ny pude til ham.Jeg har syet en til min hund, han vil ikke ligge i den , bruger den som bolle pude,og går hen og ligger sig i den gamle kurv,for, han slæbte den selv op nede fra kælderen.For jeg skal ikke bestemme.
    god weekend
    Hilsen Solvejg

    • Ha, ha! Jamen jeg er skam i gang, den er klippet og skal sys sammen. Jeg har bare 114 breve, der skal trykkes og skrives adresselabels på og sendes!
      Men han skal nok få sin pude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *