Gaver

Det er gavetid – julegavetid, og vi udveksler ønskesedler i familien. De unge mennesker sender ønskesedler med masser af links til diverse netbutikker, hvor de ønsker sig spændende ting og sager – det er sjovt, men man skal også passe på, for det kan tage tid at få noget hjem fra udlandet, og er det f.eks. fra USA el andre lande uden for EU, så kan det blive en meget dyr gave, når PostDanmark lægger told og afgifter på!

Nå men det kan jeg da også! Så jeg har lige tilføjet min ønskeseddel et punkt mere, nemlig en meget praktisk rejse-sytaske ! Den er da smart. Og der kommer ikke told og afgifter på!

Men der kommer også julegaver fra venlige mennesker, uden at man har sendt en ønskeseddel! Jeg tænker her selvfølgelig på Projekt Puttetæpper, som har mange velgørere.

I dag har vi fået 2 store gaver: det ene er toppen til et meget flot puttetæppe med hjertemønster, det er syet sammen af tusindvis af små firkanter 3½ x 3½ cm ! Jeg skal nok få taget billede. Og syerskerne (de er 2 meget flittige damer i Vestjylland) har sendt både bagsidestof og lukkekant med!

Den anden gave fik vi, da Bente bestilte en ny rulle vat (70 meter 150 cm bredt), som vi køber til indkøbspris igennem HANNEs og får leveret direkte med fragtmand, så vi slipper for at fragte den uhåndterlige rulle selv! Hanne havde spurgt firmaet, om de ikke kunne tænke sig at tilgodese vores gode projekt med en julegave – og jo da, vi får en ekstra hel rulle som gave! Er det ikke herligt?!!

En tanke om "Gaver"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *