SÅ er julegaverne i hus! – men…

…jeg er også blevet ½ tand fattigere! Ja, det har ikke direkte noget med julegaver at gøre, men midt i mit stille og rolige julegaveindkøb, som bl.a. foregik i BILKA Horsens, tog jeg en pause og spiste en udmærket ribbenssteg m/rødkål i cafeteriet. Det var godt, og det var dejligt at hvile benene, inden jeg fortsatte. Og mens jeg kørte indkøbsvognen rundt i BILKA føltes det som om der sad et stykke rødkål og irriterede ved en kindtand. Nej – det var ikke et stykke rødkål, men en tand, der var knækket en skal af! Det er en tand, der i forvejen er “lappet” for mange år siden, og nu holdt den altså ikke mere. Jeg har slet ikke mærket, at den knækkede af, så det er ikke fordi jeg har tygget i noget hårdt, den er nok bare blevet “træt”. Min tandlæge har lukket for resten af dagen i dag pga kursus (julefrokost måske?), men er der igen i morgen, så jeg håber, at han har tid til en akut, midlertidig behandling inden jul = i morgen. Men det blir jo nok dyrt i den sidste ende, for jeg gætter på, at der må en krone på nu.

Nå, men jeg er i hvert fald lettet over, at jeg fik alle julegaverne købt som planlagt, nu skal der pakkes ind og hygges.

Og som sædvanligt blev jeg mødt af en overlykkelig, dansende lille hund, da jeg kom hjem. Han er altså bare så god til at være alene hjemme, laver (7-9-13) aldrig noget galt, og sådan har det været hele tiden, efter at han gradvis blev vænnet til at være alene engang imellem.

3 tanker om "SÅ er julegaverne i hus! – men…"

  1. Åh hvor jeg også prøvet det med en knækket tand flere gange, håber du kunne komme til tanlægen. Elleres vil jeg bare takke for at du vil dele dine oplevelser med mig. Dejlig at se du har fået en dejligt hyggelig liv med din nye hund.
    Mange jule hilsner Lone

  2. Reparationsalderen er over os – sådan føler jeg det. Har to kroner, for rugbrød, frugt, rå grønsager og en god bøf VIL jeg kunne tygge. Nååe ja, og der er dømt indlæg til mine sko så lige for tiden har jeg ondt i enten punkt A eller punkt B – altså under fødderne 😉

    • Jeg har på fornemmelsen, at det ikke kun er reparationsalderen i mit tilfælde, Gitte Albrechtsen – indlæggene i skoene har i mange år været en forudsætning for at jeg kan gå!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *