Juleferie med snestorm

Jeg snød snestormen! Diki og jeg er på juleferie hos Victor og hans Far og Mor efter en hyggelig lille før-julefrokost hos ældstesønnen sammen med kusinerne og min gode veninde.

julefrokost

Allerede hjemmefra var jeg godt klar over, at den snestorm, der var på vej, kunne give problemer med at komme til København for at holde jul hos Victor! så jeg havde købt pladsbilletter til Diki og mig, så vi kunne rejse med toget.

christina og diki

Diki og Christina nyder hinandens selskab, og vi sover også sammen på Christinas værelse.

Men jeg havde ikke hænder nok til bagagen – min egen og Diki’s – samt julegaver, der skulle med! så jeg valgte at køre selv, men meget tidligt for at komme foran snestormen! Og det lykkedes. Det var godt nok en skrap blæst, især over Fyn og på Storebælstbroen – og der var begyndende snefygning på Fyn. Jeg kørte uden pause, til jeg var ved Sorø, så holdt vi en lille lufte-pause, og vi var fremme i Brøndby allerede 10.30-tiden. victor 1 Og det er det hele værd, når man mødes af sådan et grin! Diki kan åbenbart også godt lide tvebakker, så det bliver lidt af en prøve at finde ud af, hvem tvebakken tilhører!

 

victor 2

 

victor 3

victor 4 victor 5 victor 6

Vi skal nok få en dejligt jul! Og nu er snestormen også kommet hertil.

Rigtig god jul!!!

6 tanker om "Juleferie med snestorm"

  1. Rigtig glædelig jul Hanne & Diki. Dejligt at I kom godt og sikkert frem… NU kan I fejre en skøn jul sammen med familien.
    Mange julehilsner fra Jesper & Susan… Sherpa & Lukla

  2. Dejligt at høre at I er i sikkerhed. Håber at Diki og Victor finder ud af at dele tvebakkerne i mellem dem uden gråd :o)
    God jul til dig og dine
    Kh
    Susanne i Silkeborg

  3. Hej Hanne, jeg er sandelig glad for at høre du er fremme i god behold, for sikken da et vejr vi har haft idag…… Rigtig glædelig jul til dig og familien, og tak for det fine julebrev…..Knus 🙂

  4. Godt I kom frem i god behold. Frække Diki sådan at stjæle Victors tvebakker. Men hellere det, end at Victor spiser Diki’s hundemad 😛
    Rigtig god jul til jer fra os alle i Skals

  5. Hej Hanne.

    Kan du ha en rigtig god jul sammen med familien ig Diki. Der bliver jo nok kamp til stregen om tvebakkerne.
    Kh fra Laila

  6. Tak for alle hilsner! Det går så fint med Victor og Diki, bortset fra, at når vi siger højt “NEJ” til Diki, når han forsøgvis vil spise lamettaen på juletrøet, så tror Victor, det er ham, der gør noget galt! Victor er jo blevet mobil og kravler, rejser sig op ved møblerne og piller! Så han ved godt, hvad NEJ betyder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *