Weekend med Victor

I alt det sygdomshalløj og travlhed med puttetæppeblokke har jeg slet ikke fået vist mine friske fotos fra fødselsdagsweekenden med Victor og hans familie, incl. kusine Christina.

200113 morgenhygge 2 Der blev morgenhygget, hvor Victor og Christina legede med noget af alt hans meget, meget legetøj! Og han nyder at finde ud af de forskellige, spændende ting.

200113 morgenhygge

Noget af det var julegaver og fødselsdagsgaver, men når det er sådan et overflødighedshorn af dejligt (dyrt) legetøj, så skyldes det først og fremmest, at Victor og hans forældre få dage før fødselsdagen kom hjem fra gode venner med børn, der er lidt ældre, belæsset med aflagt legetøj i mængder, så de næsten ikke kunne have det i bilen!

Så fornuftigvis havde de IKKE ønsket legetøj til Victor i fødselsdagsgave, men mest tøj. Og alt det fine legetøj, stole, der kunne sige lyde osv, var et eldorado for den lille, vakse fyr!

200113 læser2

Han skal nok bliver bogelsker som sine forældre!

190113 1 år Han har jo også et dejligt værelse med både pusleplads, seng og mere legetøj. Og det er skønt at være med til at skifte ham og klæde ham på.

190113 victor

Altid god for et stort smil!190113 værelseOg i værelset, som Victor selv målbevidst kravler ind i fra stuen tværs over gangen, er der mere legetøj, som han gerne deler med sine små gæster.

190113 værelse 2

Kurven til alle boldene kan også rumme en lille mand!

victor sutter

2 sutter er ikke for meget, når man skal posere i Farmors hjemmestrikkede!

victor babyvest i zauberball 2

 

2 tanker om "Weekend med Victor"

  1. hej hanne jeg må altså lige sige at victor har de skønneste blå øjne, jeg tænker på den sang fra vores ungdom Blue yes, baby got blue yes, jeg kan ikke huske hvem der sang den , men den passer da på den lille trold hilsen Ane

    • Hej Ane, det har han – og så har han de længste øjenvipper, jeg har set på en baby! Enhver pige vil være misundelig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *