Ny mad

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg synes, Diki spiser meget lidt! Men andre, der har mere erfaring i små hunde end jeg, fortæller mig, at så længe han har det godt, er livlig og glad, og maven fungerer normalt og regelmæssigt, så skal det nok komme.

Nu var sækken med hvalpefoder snart tom, så jeg rådspurgte mig hos Olivers Petfood, som jeg har fået anbefalet og hidtil købt hvalpefoderet hos, om han skulle gå over til noget andet?

Og med hans alder, 10 måneder, mente de, at jeg skulle prøve med noget til lidt ældre hunde, men blande det med hvalpefoderet i starten.

Det kom så i dag, og så fik han lidt af det til aftensmad, blandet med hvalpefoder.

Det ku’ han godt li’ ! Det knaser dejligt, og smager åbenbart godt – kylling og laks! Og hvalpefoderet ligger tilbage i skålen! Han fik ikke så meget, nu vil jeg lige se, hvordan maven klarer det, hvis han er sulten, kan han jo bare spise op.

2 tanker om "Ny mad"

  1. Hej Hanne
    Vores hund spiste også tørkost til at starte med, men han spiste mindre og mindre efterhåden som tiden gik. Og vi prøvede mange forskellige mæker, men det ikke bedre af den grund. Vi fik anbefalet at få over at give ham barf-mad i stedet for. Det fungere bare rigtig godt og nu spiser han alt sin mad. Han var omkring 10-11 mdr. da vi gik for tørfodre og til rå-mad.

    • Jeg har godt hørt om barf-mad og har også set det demonstreret på en udstilling. Men jeg vidste ikke, at man kan starte så tidligt. Nu må vi se, for så er det selvfølgelig en mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *