Det er for meget!

Det er simpelthen for meget, at jeg pludselig ikke kan indbetale penge i min bank! Ja, jeg havde da godt læst i avisen, at Danske Bank nedlægger nogle små filialer eller gør dem pengeløse, men jeg havde ikke drømt om, at det gjaldt i en by som vores – så lille en by er det jo heller ikke. Og så uden at give sine kunder besked!

Så jeg stod med posen med alle mønter + sedler fra salg af puttetæppemønstre og skulle have dem igennem pengetællemaskinen og sat ind på Projekt Puttetæppers konto, som selvfølgelig er i samme bank, som jeg selv bruger. Det er praktisk, at jeg kan lægge ud af egne penge og overføre via netbank, og jeg betaler alle regninger for vat, porto osv via netbanken, ligesom jeg gør med mit eget.

Men NEJ!!! der var ingen kasse! “Vi er nu kun en rådgivningsbank!”, fik jeg at vide af en telefonsnakkende ung mand.

Hvad skal jeg så gøre: Ja, det er op til mig selv, der er godt nok ingen hjælp at hente, bare et skuldertræk! Men jeg skal ikke have så mange penge liggende hjemme.

Så hvis jeg vil beholde den konto i Danske Bank, så skal jeg køre til Horsens (hvem betaler den benzin?) og sætte pengene ind i Danske Bank der!! Hvis jeg skal have pengene talt op i en anden af bankerne her i byen, skal de vel have gebyr for at overføre dem.

Det er bare for upraktisk. Så jeg skifter selvfølgelig bank! Og det gør jeg også for mine egne konti, for jeg hørte et rygte i går aftes: Danske Bank lukker helt her i byen inden sommer. Ja, men hvad skal vi også bruge dem til???

6 tanker om "Det er for meget!"

  1. Vi har inte mange banker i Sverige som sysler med kontanter. Både i store og små byer.Jeg skal köre meeeeget langt om jeg vil sätte in kontanter. Derfor forstår jeg dig.

  2. Velkommen på bloggen, Tine! Det vidste jeg ikke, men det koster vel et gebyr! Ligesom det gør, hvis jeg går ind i en af vore andre banker i byen og sætter pengene ind.

    • Nej, fordi Danske Bank overtog BG bank, som havde postgiro. Jeg havde en postgiro som pludselig blev konverteret til et Danske Bank MasterCard. Du kan både hæve og sætte penge ind på din konto, fordi posthuset ER Danske Bank- på en måde.

      • Nå, det vil jeg undersøge i morgen. Gad vide, om de har en pengetællemaskine, ellers kommer vores postmedarbejder på arbejde! Det er jo kun en postbutik i Brugsen, men hun er rigtig sød, hende, der passer det, og iøvrigt fulgt med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *