En af de helt store oplevelser med en kreativ kvinde!

bodil gardner 001 sengetæppeEn aften med Bodil Gardner i Vitus Bering Quilterne.

Hold da helt op, den kvinde, beskeden, selvironisk, morsom og HELT UTROLIGT KREATIV !!

Det er meget svært at gengive med mine amatørbilleder, taget på alt for lang afstand og i alt for dårligt lys – og hvordan skal jeg vælge imellem mine 81 billeder?

bodil gardner 002 lysMen jeg kan ikke lade være. Så tag billederne som de er, og prøv at nyde de skønne billeder, der er syet med alle mulige stofrester, på gamle dynebetræk eller andet genbrug (der må gerne være huller i, for det ser man jo ikke, når der er syet ovenpå! citat Bodil Gardner)

bodil gardner 019 familieVi fik hendes personlige historie, der ikke er kedelig! Om den uddannede folkeskolelærer, der valgte at blive hjemme hos sine 4 børn, og som ikke troede hun kunne lave håndarbejde – nej, overhovedet ikke! Men som alligevel begyndte at sy billeder, mens hun vågede over sit meget syge barn. Jeg kan (og skal) slet ikke gengive historien, men vi fik mange spændende oplysninger og små historier. Om hvordan det hele udviklede sig, til at hun idag er en særdeles anerkendt kunstner, der laver noget, som ingen andre gør. Og som overraskes hver gang, hun sælger noget.

bodil gardner 008 klovneMeget praktisk havde hun medbragt sin mand, både som chauffør og som hjælper – og der var meget at hjælpe med!

bodil gardner 009 narDer er mange forskellige temaer. Og vi måtte spørge om alt muligt. Hvorfor maler hun ikke? Jamen hun kan slet ikke få det frem med maling, det vil ikke blive så levende.

bodil gardner 004 lagkageTegner hun først? Nej, hun klipper. Efter en planlægning, der foregår inde i hovedet, f.eks. når hun skal sove! Nogen tæller får, Bodil planlægger et billede i alle detaljer!

bodil gardner 022 familieEt af temaerne er familien.

bodil gardner 021 familiebodil gardner 010 familiebodil gardner 024 kvindeDer er gennemgående motiver som de 4 fingre (aldrig 5) og koppen, som er med altid!

Alt er syet ned på et par lag stof – hvilken fantastisk fantasi.

Der var fuldstændig åndeløs stemning i forsamlingen (synd at det elendige vejr havde holdt nogle hjemme) skiftevis med stormende munterhed.

Hvor jeg elsker den slags mennesker, der er sådan nede på jorden og lader os dele deres utrolige kunst og spændende tanker og idéer.

Der kommer mere! Men det tager tid at sortere de billeder fra, der ikke duer, og behandle dem, der kan gå an!

5 tanker om "En af de helt store oplevelser med en kreativ kvinde!"

    • Velkommen på bloggen, Merete! Altså det er sjovt, du spørger om den grønne trøje, Bodil har på! For hun fortalte, at der var en tilskuer til et foredrag, som hun spontant sagde til: “sikke en flot trøje!”
      Og efter foredraget kom tilskueren hen til hende og var helt vild efter at købe et billede af hende – og det endte med, at de byttede! Og det er den grønne trøje, hun har på.
      Da jeg efter foredraget var henne for at spørge Bodil, om jeg måtte bruge mine billeder her på bloggen og på kludekoner.dk, sagde hun med et grin: “Det er også en flot trøje, du har på” – og så lavede vi selvfølgelig lidt sjov med, om hun havde noget, hun ville bytte med!

  1. Dejligt igen at se de fine billeder hun laver. Dejligt at du må lægge dem på din side så vi alle kan se dem.

  2. Hvor er det flot! Godt at jeg ikke var der!! Jeg frygter, jeg kunne have købt alle hendes flotte tæpper og billeder! NEJ, hvor jeg godt kan lide det hele!!

    En meget dygtig dame!!

    Hilsen Hanne i CH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *