HJÆLP – jeg har ikke fysikken til det!!

Det er Påske i morgen og jeg får gæster! Victor kommer og holde påske her! Nåh ja, han har sin mor og far med – og jeg glæder mig SÅ MEGET! Det er så længe siden, de har været her (det er oftest mig, der rejser derover – til Djævleøen) men nu kommer de og bliver her i flere dage!

MEN – så er jeg jo nødt til at tømme gæsteværelset, som jeg bruger som depot for puttetæpper og stof til puttetæpper. Jeg siger jer, der er meget! Store kasser med stof-donationer, som står på sengene – men det kan de jo ikke sove på (der står også noget under sengene – i bedrollers!).

Og jeg havde jo lige sendt 34 puttetæpper til Kildemose – og nu er der allerede 33 tæpper mere, som skal sendes efter påske!!

Det hele skal op ovenpå, hvor der er et lille værelse, det kan stuves sammen i, men det er op ad trappen – og jeg kan ikke mere! Tæpperne og noget af stoffet er båret op. Min ryg vil ikke bære mere. Nu må de unge mennesker slæbe de største kasser op.

Jeg vidste godt, at jeg havde gemt lidt babylegetøj – og ganske rigtigt: nu kunne jeg komme til det, og der er fundet  LEGO DUPLO og hammerbrædter frem, som Victors kusine og fætre har leget med, da de var små, og der er også nogle billedbøger med kraftig indbinding. Og så er der Diki! Gad vide, om Victor kan huske ham, han var sidst med derovre i julen.

Jeg har også været på indkøb, det er ikke meget, jeg køber ind til daglig, men vi skal da hygge os med god påskemad, og “kusinerne” (Sørens kusiner) kommer til frokost på lørdag. I “gamle dage” (som ikke er så mange år tilbage) kunne jeg købe ind til påske for 700-800 kr. Det kan jeg ikke mere! Det er nærmere det dobbelte. Men pyt – det er ikke så tit, jeg har gæster. Og helt frisk hjemmebagt rugbrød har yngstesønnen med. UHM!

Så nu må jeg lige sætte mig med en kop kaffe, mens franskbrødet hæver – de er på vej – de stakler – i påsketrafikken!

En tanke om "HJÆLP – jeg har ikke fysikken til det!!"

  1. Det bliver da dejligt for Dig Hanne! Og jeg er helt sikker på, at de gerne bærer kasserne op for Dig og hjælper Dig med at rydde væk! Jeg ved, at folk bliver glade, hvis og når de får lov til at hjælpe lidt til, for så har de heller ikke på fornemmelsen, at de er til besvær for Dig! De føler sig helt sikkert bedre tilpas på den måde! Og Du kan lege lidt med Viktor imens!

    God påske Hanne, og nyd det nu!

    Hilsen Hanne i CH.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *