Pyh ha, der kom sved på panden!

marts swap 2

Det er første “SWAP-dag” i gruppen Ditzy Donuts SWAP på Facebook, hvor 61 deltagere vil sy blokke i mønsteret Ditzy Donuts efter regler, vi er blevet enige om, og hvor vi swapper/bytter 1 gang om måneden på den måde, at alle sender deres blokke til mig, og jeg bytter dem rundt og sender tilbage – det antal, de selv har sendt, i sæt á 2 blokke, og sådan at ingen får sine egne blokke tilbage, og højst 1 sæt fra samme deltager.

marts swap

Jeg er meget glad for, at de har gode lange borde på Søndergården, hvor det i dag var strikkecafé, og jeg godt kunne bruge nogle borde til at sortere og pakke blokkene.

Her er de linet op, som jeg har fået dem, og så var det op til mig at swappe dem, så det hele gik op! Nogle havde sendt 1 sæt = 2 blokke, de fleste 5 sæt, som er maximum. Så det var om at holde tungen lige i munden. Der var ialt 46, der havde sendt ialt 195 sæt!

Jeg håber, det lykkedes uden for mange fejl – nu er de i hvert fald postet og på vej til de spændte deltagere! Så bytter vi igen om 1 måned.

5 tanker om "Pyh ha, der kom sved på panden!"

  1. Hold da op, der skal da mere end at holde tungen lige i munden! Kan man ikke “risikere” at få en blok fra den samme deltager i en anden omgang SWAP? Jeg ville egentlig foreslå at du tog et billede af hver forsendelse – men så risikerer du jo at være den der bestemmer de enkeltes farvesammensætninger. Det bliver sjovt at se hvordan tæpperne falder ud; bliver de matchende eller med helt forskellige udtryk…

    • Jo, man kan sagtens få et sæt blokke fra samme deltager en anden gang, men vi er 61, så det er nok ikke så tit, det vil ske! Hvis jeg skal tage billeder eller skrive op, hvem, der får fra hvem, så skal jeg bruge flere dage på det. Det skal være tilfældigt, og det bliver det. Og jeg skæver overhovedet ikke til hvem, der får hvad. Det må være tilstrækkeligt, at man højst får 1 sæt = 2 blokke fra hver i hver swap.

  2. Glæder mig til at modtage mine nye blokke. Det ser godt ud med alle de swap. Godt du kunne låne et bord så der var bedre overskuelse af de forskellige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *