Kender I det?..

..at skulle læse en bog færdig, fordi den skal afleveres på biblioteket – og så ikke synes, den er særligt god – eller måske snarere: at den irriterer én, men alligevel vil man gerne kende slutningen?

Jeg vil ikke fortælle, hvad det er for en bog, men nu er den læst uden at snyde og afleveret!

Det har irriteret mig de sidste dage, fordi jeg syntes, jeg brugte for meget tid på den bog, uden at jeg rigtig kunne lide den. Heldigvis strikker jeg samtidig med, at jeg læser, så lidt fornuftigt har jeg da lavet! 😉 !

Nu skal jeg skære stof og sy!

7 tanker om "Kender I det?.."

    • Velkommen på bloggen Marianne! Det gør jeg også sommetider, men en krimi skal man kende slutningen på?
      Janne, jeg hører faktisk sommetider lydbøger, når jeg syr patchwork, og det er en god idé.
      Frida! Det er svært at tage billede af sig selv, men jeg kan da forsøge at forklare det – min mor læste også, når hun strikkede – i hvert fald før TV’s indtog i hjemmet! Hun havde / jeg har en slags sengebord, hvor jeg placerer bogen, så hænderne er fri til at strikke! Men jeg bruger nu hver dag et “book-seat” = en slags trekantet pude med skumkugler indeni og en smal plexiglas-“lineal”, der holder bogen på plads – se her: http://www.bookseat.dk/ Den stiller jeg på spisebordet foran mig, både når jeg læser avisen til min morgenmad! og når jeg ellers læser + strikker. Avisen læner jeg op ad book-seatet, bogen bliver “spændt” fast.

      • genialt! måske min mor kan sy sådan én til mig, jeg vil i hvert fald pröve at spörge hende. ellers må jeg til at lede i forretningerne.
        kh. fra Island
        Frida

  1. Mange gode bøger findes efterhånden som lydbøger. Så kan man lave meget andet samtidig med. Skønt med max. udnyttelse af ens tid.

  2. Åhh ja, det kender jeg godt.
    Jeg har besluttet mig for, at det er mit liv for kort til, så når jeg synes en bog er kedelig, lægger jeg den væk og tager en anden 🙂
    Marianne

  3. Livet er ikke langt nok til også at læse de kedelige bøger færdig. Keder en bog mig, så læser jeg slutningen, hvis den ikke vækker min nysgerrighed, så er det ud over højre skulder og videre til den næste. Der er så mange gode bøger. For mig fungere det fint at læse og strikke med bogen på bordet foran, uden nogen støtte remedier.
    Dog det der med at læse slutningen, det kan give bagslag. En bog kedede mig, jeg læser de sidste 10 sider – hvordan var Ole og Pia blevet til Ulla og Poul, ja så måtte den jo læses, for det var dog mærkeligt. Frejdigt kedede jeg mig videre gennem bogen til slutningen, den blive ikke bedre med Ole og Pia. De sidste 25 sider var uddrag af forfatterens næste bog! Hvor hovedpersonerne var Ulla og Poul. Snydt grønært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *