Sved på panden – lidt!

april swap 40 kuverter

Det lykkedes – og til tiden – at “swappe” april måneds “Ditzy Donuts”-blokke i den gruppe på Facebook, hvor vi har aftalt at swappe (bytte) blokke, syet i dette mønster 1 gang om måneden i 2013 – eller så længe, der er nogen, der vil være med:

ditzy trimning 2

Min opgave i den forbindelse er at tage imod de blokke, som alle syr, max 5 sæt á 2 blokke pr måned, bytte dem rundt og returnere dem i de svarkuverter, de sender med.

Dette system virker godt, for man modtager det antal sæt, som man selv har afleveret, og ingen bliver snydt.

Vi er fra start blevet enige om mål og farver, og hver enkelt kan selvfølgelig anvende blokkene, som man har lyst.

Denne gang var der 41 af 57 deltagere, der sendte mig ialt 183 sæt blokke (366 stk), og jeg håber så, at det gik godt med at få dem byttet, så alle modtager det rette antal, og ingen får sine egne blokke retur! Vel at mærke, hvis blokkene er, som de skal være, ellers bliver de returneret.
1. gang var der nogle, der ikke holdt målene, og jeg lavede fejl, så nogen fik deres egne blokke, eller 2 forskellige! Men man lærer af sine fejl, og jeg lærte, at jeg skal bytte i grupper i stedet for alle på én gang, det er nemlig uoverskueligt! Og jeg kan meget bedre koncentrere mig, når jeg bytter mellem 12-13 deltager-kuverter end mellem 46, som jeg gjorde første gang.

Men inden jeg swappede i går aftes, så de kunne sendes som lovet i dag, skulle jeg lige selv sy nogle sæt blokke.

Og hold nu op! Nu har jeg syet den blok mange gange, undervist i den på workshops, fortalt andre om faldgruberne og huskereglerne, så man ikke laver fejl – og hvad gjorde jeg så selv?

ditzy trimning

Ca. sådan skal blokken se ud, inden den sidste trimning, hvor man skærer den til, så den får de rette mål og bliver kvadratisk.

Og sådan så 2 af mine blokke ud:

ditzy trimning fejl

Det kan jo aldrig blive rigtigt! Men det var heldigvis kun en af de 2 yderste, lange strimler, der var vendt forkert, hvordan jeg så har båret mig ad med at få dem begge 2 syet forkert sammen? Så det var nemt at “pille op og sy baglæns” = sprætte de 2 strimler af, vende dem og sy dem på igen, så de kunne sendes til en anden deltager:

ditzy trimning fejl rettet

Det er sjovt! Og det lykkedes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *