Det er ikke meget, der mangler, – men…

…for første gang i over 2 år, hvor jeg har deltaget i en UFO-blog, hvor man hver måned gør en UFO (UFærdigt Objekt) færdig, blev jeg ikke færdig med april UFO’en:

april ufo poncho m ærmer

som så sådan ud for en måned siden.

maj ufo

Nu ser den sådan ud – så det er ikke meget, der mangler på den 2. ærme. Det ku’ ikke gi’ sig – jeg har for mange jern i ilden lige nu! Men så bliver den maj måneds UFO, så skal den nok blive færdig.

Måske allerede i aften, når jeg skal hvile benene efter mit “kustode-job” på Løndal i dag. Det glæder jeg mig til med det fine vejr og alle de smukke ting, jeg skal færdes imellem i stuerne. Og der bliver nok også tid til at besøge boderne i parken og stalden.

3 tanker om "Det er ikke meget, der mangler, – men…"

  1. Hej, ja, med alle de jern i ilden kan du såmænd godt gøre det som smed!
    Forhåbentlig får du skruet ned for blæsebælgen i sofaen i aften. Når du siden hen lægger billeder af den færdige trøje på bloggen, så er du rar at skrive hvor du har købt/fundet den opskrift – som du plejer? Jeg har det med at falde for garn med langt farveskift i øjeblikket, og denne model er da ideel til det.

  2. Det ser rigtig godt ud, som Susse kunne jeg godt tænke mig at vide hvor du har købt opskriften. Og husk nu at slappe af ind i mellem alt det travle 🙂

  3. Susse og Jeanette, jeg fortæller gerne, at jeg har opskriften på ponchoen med ærmer, strikket i Kauni farveskiftegarn hos Len i Gårdbutikken Katrinelund http://www.lenep-katrinelund.dk/home.php?site=shop&action=product&product=954&type=27&cat=98
    .
    Men opskriften er til et lidt kraftigere garn, nemlig Hjelholt farveskiftegarn og håndværksgarn. Jeg har selv ændret opskriften til det tyndere Kauni. Det er ikke svært, det er kun et spørgsmål om flere masker og mere længde, som jeg har prøvet mig frem til. Jeg har strikket den i farve W-EV og kanter i mørkebrun.
    Jeg mener, at Lene tidligere har strikket samme model i Kauni, det vil jeg spørge hende om i morgen! Lene har er nemlig med på Forårsdage på Løndal http://www.loendal.dk og har butik i den flotte pavillon på toppen af bakken ved siden af hovedbygningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *