Mon det lykkes?

Endnu en fremvisning af huset tidligt på formiddagen, så jeg skulle tidligt op og rydde pænt op og så ud af huset, mens fremvisningen stod på. Jeg kender selvfølgelig ikke resultatet endnu.

Men en anden fremvisning for nogle uger siden gav ikke resultat i 1. omgang, selv om de potientelle købere er meget opsatte på at købe netop mit hus – men, som jeg har oplevet før, har deres bank i går sagt nej, indtil de har solgt deres eget hus i en anden by, og ikke bare lejet ud, som de ville. De sætter så alt ind på at sælge, men jeg kan selvfølgelig ikke vente, hvis der dukker andre interesserede op.

Ja, ja, jeg tager det stadigvæk roligt, der er jo ikke andet at gøre, og jeg er ikke ked af at bo her, specielt ikke nu – af 2 grunde:

haven

Dette er den ene! Det er helt utroligt, så flotte farver og former, haven fyldes af i øjeblikket, og jeg nyder det.

Den anden grund er, at jeg kan huse alt det stof, Projekt Puttetæpper har fået. Der er kommet ekstra til i forbindelse med, at jeg er blevet alene i styregruppen (foreløbig), idet de 2 andre har trukket sig ud, og jeg dermed kan stoppe endnu flere kasser og poser ind i de rum, jeg har reserveret til dette brug. Det går heldigvis ikke ud over mine opholdsrum!

Nu håber jeg, at jeg kommer af med en hel masse til det Tæppetante-Træf, vi har inviteret til, hvor det er meningen, at tæppetanterne kan få en hel masse dejligt stof med hjem til at sy tæpper af!

Og så benyttede jeg lige tiden, hvor fremvisningen fandt sted, til at poste 2 store flyttekasser med ialt 25 puttetæpper til Julemærkehjemmet Kildemose – puh ha, jeg har ikke fysik til at håndtere så tunge kasser, men det lykkedes både at pakke dem og slæbe dem ud i bilen og ind til den kiosk, der er modtagecentral for GLS.

Da jeg pakkede tæpperne i går, tænkte jeg, at pædagogerne på Kildemose bliver glade, for der var en del af tæpperne, der var “drengetæpper”, sådan i farverne, det har de efterlyst.

Så i dag tror jeg, at jeg skal få parasollen fundet frem og sætte mig udendørs med en god bog, jeg er ved at læse “Berliner-trilogien” – i hvert fald noget af dagen. Men jeg skal også montere et sengetæppe, som jeg har bestilling på, til en lille dreng (+ 1 til hans søster), og så skal jeg trække lod mellem strikkerne til Projekt Hyggesokker – og i dag eller i morgen skal jeg “swappe” Ditzy Donuts blokke mellem deltagerne i den gruppe på Facebook, der syr og bytter denne sjove blok.

Men det er afslapning alt sammen!

En tanke om "Mon det lykkes?"

  1. Hej Hanne.

    Der skal nok komme en køber. Godt du nyder at bo i huset, indtil du har solgt. Det ville være slemt, hvis du ikke trives der. Det ser ud til at det er en rigtig perle, med de skønne ture du går med Diki.
    Kh fra Laila

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *